Ще одному контрабандисту на Рахівщині оголосили підозру

11
0

Мова йде про випадок який стався 16 листопада поблизу прикордонної смуги у селі Ділове Рахівського району. Тоді один з групи контрабандистів наїхав на прикордонника.

Як повідомляють у Головному управлінні національної поліції Закарпаття 27-річного мешканця села Ділове підозрюють у вчинені злочину за статтею 342 ККУ, а саме опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві.

Саме у той день, закарпатець чинив опір працівникам прикордонної служби під час виконання ними службових обов'язків з охорони державного кордону.

Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Поліція працює над встановленням інших обставин злочину.

Нагадаємо, що прикордонника збив один із контрабандистів вночі четверга, 16 листопада, під час спецоперації силовиків. Згодом стало відомо, що збитий прикордонник, 17 листопада, помер у лікарні.

Того ж дня 34-річний контрабандист, який збив на Audi прикордонника в Діловому та переховувався в Рахові, здався поліції.

Як розповіли Mukachevo.net джерела у правоохоронних органах, прикордонника фактично двічі переїхав контрабандист на Audi.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також