Ще одну українку з Франківщини позбавили громадянства Угорщини

15
7

Президент Угорщини Янош Адер своїм указом позбавив угорського громадянства громадянку України - Павлишин Лесю Антонівну, 1986 року народження, уродженку с. Копанки (Івано-Франківська область).

Указ опубліковано 15 січня 2019 року у виданні «Угорський Офіційний вісник». Причини анулювання громадянства не повідомляються.

Ще у 2016 році через підозру в шахрайстві під час спрощеної процедури отримання громадянства Угорщини було порушено розслідування проти 1502 осіб.

Деякі з циx справ мали ознаки кримінальних злочинів.


Коментарі

Ш
Шоні

До 08:09.Представ,що різниця колосальна.Хоча і одна імперія,а сфери впливу різні! Почитай про устрій Австро-Венгрії! Мадяри не щитають станіславщину своєю вотчиною,навіть при Австро-Венгрії!

ДШ
Для Шония

Закарпатье было под Венгрией, Галичина- в Австрии. Австрия и Венгрия образовали Австро-Венгрию. И где же тут диссонанс? Ведь комментарий был 8888 30.01.2019 11:58 Причина то шо вона уродженка францивськойи обл.то головна причина,то не була автроугорщина!

Ш
Шоні

До ТТХ.То ви погано орієнтуєтесь в історії!До Австро-Венгрії,нинішнє Закарпаття в основному і найбільший проміжок часу,входило до Угорського королівства!Галичина ні!При Австро-Венгрії,нинішнє Закарпаття під протекторіатом Венгрії,а галичина під Австрією! Так,што пасіть барани на станіславщині і в Польшу на панщину! Угорщину їм подавай!А ху-ху не ха-ха!?

С
Сергій

До юцінки..ну пак не буде безвізу з США у мадярів і що з того?Э безвіз з ЄС з дозволом роботи будь де у ЄС

Ю
Юціка

Американи обіцяють зняти безвіз з угорських паспортів,бо угорці продають їх направо і наліво за 3000 Є. Багато ФСБ-шників вже має угорські паспорти. Також купують паспорти ісламісти. ЗА ЩО БОРОЛИСЯ, НА ТО І НАПОРОЛИСЯ.

T
TTX

Вы плохо знаете историю. Ивано-Фрнковск. или же тогда Станислав, БЫЛ в Австро-Венгрии! Так же как и Львов и Тернополь.

8
8888

Причина то шо вона уродженка францивськойи обл.то головна причина,то не була автроугорщина!

Читайте також