Ще п’ятьом закарпаткам вручено

5
0

почесне звання `Мати-героїня`

У п’ятницю, 3 квітня, голова облдержадміністрації вручив відзнаки Почесного звання ”Мати-героїня” 5 багатодітним матерям, що мешкають у Виноградівському районі.

 Керівник краю від імені Президента України Віктора Ющенка подякував жінкам за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку.

 – Мені особливо приємно вручати відзнаку «Мати-ге

роїня», адже це надзвичайно почесне звання, – каже Олег Гаваші. – Щиро вдячний вам, шановні матері, за ту подвижницьку працю й щиру любов, з якою ви виховували своїх дітей. Щиро бажаю, щоб добра доля завжди була з вашими родинами.

 Нагороди та цінні подарунки отримали: мати десяти дітей Тетяна Палінчак, Ганна Келемен, Марія Бровдій і Ганна Ловска, в родині яких 9-о дітей, та Верона Ісайович, яка виховує 8 дітей.

  

Довідково: на сьогодні в Закарпатській області проживає 12 тисяч 680 багатодітних сімей, з яких – 18 родин, у яких виховується 10 і більше дітей віком до 18 років, та 283 сім’ї, у яких народилося 10 і більше дітей та де виховуються неповнолітні діти.  

 

На фото: Олег Гаваші вручає почесну нагороду Ганні Ловскі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також