Що не слід робити закарпатцю на дільниці під час виборів (ВІДЕО)

2
8

Брати гроші за голос, голосувати в одній кабінці вдвох або фотографувати бюлетень — усе це категорично заборонено на виборчій дільниці.

В Інтернеті десятки лайфхаків, як продавши свій голос голосувати так як хочеться, для цього використовують чорні нитки, чорнила які щезають, про те покупці голосів, зазвичай, просять фото бюлетеня, а це категорично заборонено. Бо розцінюється саме як підкуп, за який передбачена кримінальна відповідальність.

Але от селфі та світлина на дільниці не заборонені.

Більше дивіться у сюжеті Телеканалу Sirius:


Коментарі

ЯП
Як паскудно говорить сись чоловік

Кандидат у президенти обсирає Україну у Юрмалі https://www.youtube.com/

ПБ
Про Балогу

Цей пан закликає всіх думати, а сам думає лише про себе. Ож йому булший фалат упаде. Русини , не дайте себе збаламутити.

З
Зе

Петя пакуй камази і уйо!!!

БК
Беня Коломойський

Я дуже радий, що містечковий пан агітував за мене.

ЯР
Я робот

Берiть грошi, а голосуйте так як вважаєте за потрiбне. Нiкому фото бюлетня ви не зобовязанi надсилати i не шлiть.

П
Правдоруб

"Мукачево" давай конкретику, яка повинна буди у вільному доступі "Єдиний державний реєстр судових рішень" http://www.reyestr.court.gov.ua/...а якщо НІ, то тоді ти брешеш....

М
Мукачево

"Правдоруб" особисто знаю випадки отримання умовних термінів...

П
Правдоруб

Не пишіть дурниць про кримінальну відповідальність!!! Ніхто нікого не буде переслідувати, щоби це сталося треба ДОКАЗАТИ що особа бажала НЕЗАКОННОГО збагачення!!! Придурки, це все НЕДОКАЗАТИ, бо факт отримання грошеф має бути ЗАДОКУМЕНТОВАНО та процесуально закріплено відео-аудіо матеріалами !!! БЕРІТЬ гроші а голосуйте за кого хочете - ЦЕ ВАШЕ ПРАВО ВИБОРУ!!!

Читайте також