Що особливого чекати від цьогорічної вступної кампанії на Закарпатті

3
1

З 1 липня в університетах країни розпочинається прийом документів від в тих, хто ще вчора сиділи за шкільними партами. На початку літа вони вже здали необхідні іспити Зовнішнього незалежного оцінювання, і тепер чекатимуть, чи вистачить набраних ними балів для поступлення в обраний вуз. Мукачево.net розпитало у відповідального секретаря приймальної комісії, доктора фізико-математичних наук, декана факультету довузівської освіти УжНУ Володимира Міцу про особливості вступної кампанії-2011.

« Підготовчу роботу ми вже практично завершили.  Умови поступлення затвердили ще у жовтні. Цього року Міністерство винесло універсальний для всієї України  перелік предметів, які будуть винесені для конкурсного відбору на кожний обраний абітурієнтом напрямок" , - розповів Міца.

Комісія прийматимеме документи аж до кінця місяця. Але майбутнім журналістам і фізкультурникам доведеться дещо поквапитись і встигнути здати документи на обрані факультети до 17 липня. Додатково їм, в залежності від обраної спеціальності, доведеться пройти творчий конкурс чи здати відповідні нормативи.

Також, щоб зменшити черги вступників, в цьому році, як пробний варіант, буде введено т.зв. «Електронний вступ», який також з 1 липня почне працювати на сайті www.osvita.ua . Це має суттєво полегшити життя майбутнім студентам"

Коментарі

О
Оксана

Електронний вступ буде на порталі osvita.com. Я дуже хочу скористатися цією системо. Ви будете її використовувати при вступі?

Читайте також