Що потрібно знати про нового прокурора Закарпаття: топ-5 фактів

7
16

Останні 2 роки новопризначений очільник відомства Володимира Гаврилюка тісно пов'язаний із найзахіднішою областю країни.

Володимир Гаврилюк народився у Львові, 1976 році. Працює в органах прокуратури з липня 1998 року. Наразі він є старшим радником юстиції.

Хоча останнє його місце роботи – спеціалізована антикорупційнійна прокуратура ГПУ під керівництвом Назара Холодницького, саме Володимир Гаврилюк вів справу з боку ГПУ (головне слідче управління) щодо стрілянини в Мукачеві 11 липня. Щоправда, поки ця справа тоне у судах.

До САПу Гаврилюк потрапив лише цьогоріч, у лютому, за підсумками спеціального відбору. Всього у САП було відібрано 12 прокурорів з 318 претендентів. 

Водночас, до ГПУ новопризначений прокурор Закарпаття працював прокурором Ужгорода, з квітня 2014 року, тобто якраз у постЄвромайданний період.

З 2001 року Володимир Олегович працює в органах прокуратури Львівської області, зокрема на посадах в апараті прокуратури області та заступника прокурора районного рівня, заступника прокурора міста Червонограда.

Майже відразу після призначення на нову посаду в Закарпатті у мережі з'явилась скан-копія "Анкети доброчинності" новопризначеного посадовця, де він запевняє, що живе на свою зарплату. Хоча мабуть значно цікаві побачити декларацію про доходи посадовця. Поки її на офіційному сайті відомства нема.

Нагадаємо, що Володимир Гаврилюк призначений на посаду прокурора Закарпаття 22 липня, минулої п'ятниці.

Коментарі

Р
Руснак

Заклялабыся тютко, вже тоїсь опять. Ану марш у кецок.

Т
тьоті

важка ноша зараз на плечі прокурора ляже, правду кажете тьтьо што так усе було того не иквай то мій кум, сват, вуйко,брат, стрико, а племяннічек бенци Юрка екс прокурора перевртеня області, Братюк саша мукачівський прокурор най пакує куфер і на вольні хіба.

І
іра

Це гарна перевірка не честність прокурора, ця справа Балажок попередній прокурор нич не міг зробити бо Балажка купила з потрохами, та і судю в придачу! Такщо хочемо побачити зміни та вбивцю Балажкеу за грати!

.
.тьотя

Бажаємо успіху новому прокурору ,а то кум брат ,сват .Того не чіпай бо мій родич ,а вуйко ,стрико ,кумовство .Нам нема чого боятися ті нехай бояться ко незаконно награбастав .Звичайно мають віюповісти перед судом такі як Балажка і її подібні.Ато Балажкіну справу уже два роки переносять і переносять ,короче відтягують.

В
Віка

Ще справу Михайла Коневича на контроль . Коневич та його мати пенсіонерка стали жертвами свалявських ментів, суддів, прокурорів перевертнів, кі пришили хлопцю більше десятка справ і повісити усіх собак у районі. Сваляський спрут має бути знищений. Хлопець незаконно сидів в Сізо, де з нього зробили каліку.

О
Останньому

Суддя Придачук має бути позбавлений мантії за порушення присяги не лише по справі Балаж, а й за попередніми сфабрикованими і неправосудними рішеннями внесеними ним за змовою. Хай доведе свою незалежність справедливим вироком по справі шахрайки Балаж, суспільство чекає понад десять років на верховенство права. Новий прокурор має взяти обидві гусні справи Балажок матері аферистки і дочки вбивці на особистий контроль!

С
сергій

Балажку треба було цю падлюку посадити, а воно ще робить як не вчому і не було, вбила буха кілька людей та хотьби хни, а цього судю Придачука требя також посадити за затягування справи!

Б
бебебе

І кому се требало знати?

Ч
Читач

На других сайтах і цього нема. Вобще в інтернеті нема коли точно народився цей прокурор і де точно робив. Якийсь мутний

М
Марька

Бажаю успіху прокурору!!!

І
іван

Балажку не посадять хату вона вже подорувала, так що там все вже порішали! Забудьте про справедливість! Та і новий прокурор нич не зробить!)))

ДР
до редації

Чому не вказуєте хто написав репортаж? Люди мають знати неграмотних :)

ДР
до редацкії

де топ 5 фактів? ... як ваші люди проходять стажировку? Можна до вас влаштуватись на роботу?

ЗП
За правду

А Балажка невропатолог ще робить, та шо збила церковну процесію пянезна???Надіємось що новий прокурор візьме цю справу під свій контроль і винні будуть покарані.

ВІ
Володимир Іванович

Круто - біографію подати як топ-факти

Т
тримайтеся!

бажаємо новому прокурору області щоб мав мужності і сили побороти корупційні клани в області, які роками порушували Конституцію України, нехтуючи нею в усіх відношеня!

Читайте також