Що пропонує "Болт" українським таксистам

94
0

Сервіс Bolt активно завойовує лідерські позиції на профільному ринку в багатьох містах України: Києві, Одесі, Львові, Миколаєві, Вінниці, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Івано-Франківську.

Компанія запрошує до співпраці водіїв, зацікавлених в стабільному заробітку. Партнерам сервісу гарантований щомісячний дохід, розмір якого сягає понад 40 тисяч гривень.

Умови співпраці

Компанія «Болт» запрошує на роботу водіїв, у яких є власний транспортний засіб. Необхідна умова - презентабельний зовнішній вигляд автомобіля і гарний технічний стан. Якщо у претендента немає власної машини, то він може працювати на орендованій. Партнери сервісу в Києві можуть скористатися ТЗ з таксопарку компанії.

Робота в таксі Болт доступна водіям, які мають права категорії «B». Серед обов'язкових вимог - наявність техпаспорта на авто і страховки ОСАЦВ. Для реєстрації в системі досить подати заявку на сайті Bolt, весь процес займає не більше 10 хвилин.

Чому це вигідно

У співпраці з сервісом є кілька позитивних моментів:

  • вільний графік. Водій самостійно визначає початок і тривалість зміни. При бажанні він може зробити перерву для вирішення особистих питань;
  • відсутність плану. Сервіс не ставить перед партнерами вимог щодо виконання певної кількості замовлень. Це дає можливість таксисту самостійно підбирати оптимальний рівень навантаження;
  • суміщення роботи в таксі з іншими видами зайнятості;
  • постійний потік замовлень. Робота в «Болт» виключає простої. Ефективний принцип розподілу замовлень дає можливість приймати нову заявку ще до завершення попередньої поїздки. Ще один плюс - впровадження територіального принципу. Заявку отримує таксист, який знаходиться в безпосередній близькості від клієнта. Такий підхід дає можливість максимально ефективно використовувати робочий час;
  • низькі комісійні. Комісія «Болт» становить всього 15% в Києві і 10-12% в інших містах України, що набагато нижче, ніж у інших операторів таксі;
  • чуйна служба підтримки. Її співробітники на зв'язку цілодобово, що забезпечує оперативне вирішення будь-яких робочих питань;
  • захист партнерів від недобросовісних клієнтів. Якщо таксист чекає замовника в місці посадки більше трьох хвилин, то починаючи з четвертої нараховується штраф за простій. Пеня передбачена також у випадках, якщо клієнт відкликав заявку через 2 хвилин після її оформлення.

Партнерам сервісу гарантовані додаткові бонуси у вигляді знижок на паливо і комплектуючі. Вони також можуть оформити страховку або скористатися послугами станції ТО на пільгових умовах.

Фінансова сторона

Однією з головних переваг «Болт» є багаторівнева система оплати, що забезпечує гідний заробіток навіть при роботі на умовах неповної зайнятості. Це стало можливим завдяки грамотній системі розподілу замовлень, застосування якої зводить до мінімуму простої. За рахунок цього активна робота протягом декількох годин приносить дохід, еквівалентний заробітку водіїв інших операторів за цілу зміну.

Партнерам сервісу доступний пасивний дохід за брендування. Його сума варіюється від 2,5 до 8 тисяч гривень на місяць. Водієві не доведеться прикладати для отримання коштів надмірних зусиль. Досить обклеїти автомобіль рекламними наклейками, які сприяють популяризації бренду Bolt серед потенційних клієнтів.

У компанії діє бонусна система для активних водіїв. Партнери сервісу, які виконали протягом місяця певну кількість замовлень, можуть розраховувати на отримання премії.

Ще один спосіб збільшення заробітку - пікові коефіцієнти. Вони застосовуються щодо поїздок в годину «пік» або погану погоду. Спеціальний тариф також поширюється на поїздки, коли водієві доводиться рухатися по магістралях, завантаженим транспортом.

Клієнти розраховуються за поїздки готівкою або через додаток для смартфона. Отримані кошти таксист залишає собі. Гроші, що надійшли через додаток, зараховуються на рахунок компанії. Виплата заробітку проводиться щотижня за мінусом комісійних «Болт». Гроші зараховуються на карту партнера сервісу в обумовлений час.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також