Що робити з проблемним перехрестям у Хусті? (ВІДЕО)

9
2

Про врегулювання руху на найпроблемнішому перехресті в Хусті говорили на нараді представники міської влади із перевізниками та таксистами. За два роки роботи світлофорів на цій ділянці проблем не поменшало, звідси численні нарікання з боку всіх учасників дорожнього руху.

Перехрестя вулиць Львівська – Духновича – Свободи – Гвардійська,  а тепер Небесної Сотні вже не один рік залишається проблемним для всіх учасників дорожнього руху. Колись тут була визначена головна дорога, потім тимчасово встановили кільце, а два роки тому перехрестя облаштували світлофорами. Останнє рішення прийняли чиновники після обговорення з громадськістю. Проте регулювальники не виправдали сподівань. Відтак міська влада знову вивчає це питання й чекає пропозицій від громади. Зокрема,  це й стало приводом для чергового зібрання з перевізниками та таксистами. Надійшли конкретні пропозиції.

Кільцеву розв’язку зобразили й схематично. Що дозволило наочно побачити ситуацію і внести окремі корективи. Тож запропонували зменшити кільце та встановити додаткові дорожні знаки, які б визначали головну дорогу. Переважна ж більшість присутніх таки схилялися до встановлення кільця на перехресті. А також підтримала ідею ліквідувати  зупинку громадського транспорту поблизу перехрестя. Адже посадка та висадка пасажирів, а відтак велика  кількість перехожих -   головна причина гальмування руху на дорозі. Залишилося знайти оптимальне вирішення ситуації. Щоб зрештою не замінити одну проблему іншою.

М-Студіо

Коментарі

ВВ
Відповідь Вовану

ВСЯ ПРАВДВ ПРО кащея, хоч зрозуміло що писав не Вован, но дякуємо за правдивий коментар. Водії уже звикли до цього дубового світлофору, де насамому ділі кащей мав вигоду, не треба нічого міняти, бо то лише на збагачення кащея.

В
Вован

Правильна ідея, я на перестройці уд кругового на світофори штось мало заробив, а вам Хустяни што шкода якихись 300000 гривню?, і понятно на круговому урву, бо ми пак треба збираются нові вибори, моглибисте ми Ерфан, Аннишинець тай Федько іще якусь проблемку з перестройков придумати, Я вам заото файні гроші плачу, а Хустяне таке бидло што всьо прумкнут, не біда аж буде ще з десяток аварій ай хлопці авторемонтники пудзароблят. Ваш люблячий Кащук.

Читайте також