Що таке платформа можливостей підвищення кваліфікації EdWay та для кого вона створена?

32
0

Учительська професія потребує постійного розвитку. Педагоги мають йти в ногу із часом, слідкувати за новинами у сфері освіти, опановувати нові методики навчання, впроваджувати сучасні технології. Для цього вчительству рекомендується регулярно проходити навчання.

Із цим допоможе освітня платформа EdWay, яка пропонує якісні програми підвищення кваліфікації для успішної професійної діяльності.

Що таке освітня платформа EdWay

EdWay — це вебресурс, на якому зібрані якісні повноцінні курси для підвищення кваліфікації вчителів і вчительок із можливістю здобути відповідний сертифікат. Платформа надає:

  • доступ до навчальних курсів різного напряму та складності;
  • зручне та швидке подання заявок на проходження навчання в режимі онлайн;
  • можливість складати індивідуальний план навчання через особистий кабінет;
  • можливість приєднати навчальний заклад, у якому працює вчитель \ вчителька;
  • отримання диплома, сертифіката чи іншого документа про підвищення кваліфікації;
  • можливість навчатися із будь-якої точки України та світу в зручний час;
  • функцію архівування даних щодо пройдених курсів.

Місія Платформи — крім цифрової підтримки — розбудова партнерського середовища та конкурентних умов для розвитку ринку можливостей підвищення кваліфікації на засадах: рівності, взаємоповаги, прозорості, підзвітності, відповідності державній освітній політиці.

Реєстрація і весь функціонал платформи безкоштовні для всіх користувацьких груп.

Суб’єкти підвищення кваліфікації можуть розміщувати на платформі інформацію як про свої безкоштовні, так і про платні програми підвищення кваліфікації і стажування.

Кому підійде навчання та платформі EdWay

Платформу створено педагогів, які:

  • бажають удосконалювати свої знання та навички;
  • обирають лише якісні та пізнавальні програми для професійного розвитку;
  • хочуть знайомитися з новими методиками та навчитись їх успішно інтегрувати у свою роботу.

Згідно з українським законодавством, кожен педагогічний працівник має щорічно проходити програми підвищення кваліфікації в онлайн або офлайн-режимі на вибір.

Платформа EdWay — це майданчик, на якому представлено різноманітні програми підвищення кваліфікації від різних суб`єктів, які можуть задовольнити освітні запити користувачок і користувачів за різними напрямками. Вона дає можливість не просто пройти курси, тому що треба, а й здобути якісні знання та навички, які можна ефективно впроваджувати в педагогічну діяльність. Кожен освітянин може підібрати для себе цікаву та пізнавальну програму і отримати задоволення від навчального процесу.

Платформу розробляє та обслуговує громадська організація EdCamp Ukraine та Прозорі рішення за підтримки Save the Children in Ukraine та Education Cannot Wait #ECW, за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, а також за участі інституційних партнерів — державної установи Український інститут розвитку освіти, Державної служби якості освіти України, Освітнього омбудсмена Сергія Горбачова, Державної наукової установи «Інститут освітньої аналітики».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також