Що таке SAP Analytics Cloud та його призначення

27
0

Сучасна технологія хмарного зберігання, що поєднує в собі функціонал створення планів, аналітики та аналізу прогнозів, називається SAP Analytics Cloud.

З її допомогою відбувається покращення якості фінансового планування, що в результаті відкриває можливості для персоналу працювати в єдиному контексті, а також в режимі реального часу. За рахунок того, що важливі відомості поєднуються в єдиний продукт, виключається необхідність виконання точкових рішень. Технологія була розроблена на підставі сучасних потреб і підтримує можливість з'єднання з локальними програмами та іншими видами джерел інформації.

Які можливості має технологія

Командою кваліфікованих спеціалістів Eigenmethod надається послуга SAP Analytics Cloud. З її допомогою можна отримати єдине джерело, що відображає цілісне уявлення про бізнес. Аналітики працюють над звітами, а служба технічного персоналу дозволяє виконати налаштування прямого підключення як до хмарних, так і локальних баз даних, щоб мати інформацію про параметри розвитку бізнесу.

Розрізняють такі можливості SAP Analytics Cloud:

  1. Аналітика прогнозів. Машинний спосіб виявлення дозволяє кінцевим користувачам створювати прогнози, шукати факторів впливу, виявляти аномальні параметри.
  2. Планування. У функціонал програми включені інструменти забезпечення спільної роботи з аналізом даних. Це виключає необхідність персоналу відволікатися від роботи, щоб переключатися між додатками. Виконати фінансове планування буде набагато простіше, незалежно від його складності та рівня деталізації.
  3. Бізнес-аналітика. Дає можливість отримання відповідей на запитання щодо бізнес-тематики в одну мить. Для цього програма приєднується до різних баз.
  4. SAP Digital Boardroom. Цей розділ відкриває в режимі реального часу контекстну інформацію, запитуючи звіти на певні питання, а також аналізуючи їх. У результаті це дає можливість приймати правильні рішення та вибирати потрібний шлях для розвитку бізнесу.

Використовуючи технологію SAP Analytics Cloud, бізнес отримує безліч додаткових інструментів, які дозволяють отримати доступ до важливої інформації, а також автоматично виявити всі проблеми для їх успішного усунення.

Переваги послуг від спеціалістів

Замовляючи послугу хмарної аналітики, компанія отримує низку таких переваг:

  • вивчення джерел даних;
  • аналіз якості відомостей;
  • налаштування візуалізації;
  • надання необхідних форм для введення даних;
  • налаштування візуалізації інформаційних панелей.

Фахівці з великим досвідом гарантують якісне виконання своїх обов'язків, що в результаті позитивно впливає на ефективність та прибутковість компанії.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також