Що таке смарт іграшки для дорослих

27
0

Технології не стоять на місці, і сьогодні практично кожна сфера людського життя зазнала змін.


У тому числі й сексуальна, де з'явилося більше нових можливостей та девайсів, особливо від бренду Kiiroo, які позиціонуються як розумні та технологічні.

Смарт іграшки для дорослих: що це та які особливості

Під терміном «смарт секс іграшки» маються на увазі сучасні гаджети, які мають ширший набір функцій, ніж проста вібрація та шовковистість медичного силікону, що робить застосування ніжним та приємним.

А ще смарт іграшки мають можливість конекту через смартфон, для чого необхідно встановити відповідну програму на базі IOS або Android, щоб спілкуватися в чаті, використовувати нові режими, передавати управління партнеру і не тільки.

Серед особливостей таких секс-іграшок варто відзначити «спарювання» пристроїв між собою. Це характерно для товарів компанії Kiiroo, яка дозволяє з'єднати вібратор-кролик Ohmibod Fuse з, наприклад, Hot Octopuss Pulse Solo Interactive для динамічного сексу вдвох та нових відчуттів.

Після встановленого конекта пов'язані між собою секс-іграшки не лише дозволяють обмінятися контролем над ними, а й транслюють дії іншого девайсу на себе. Залежно від того, з якою частотою, амплітудою рухів або швидкістю вібрації використовується одна іграшка, друга підлаштовуватиметься під це, передаючи вашому партнеру ті ж відчуття, що є у вас у цю секунду.

Секс-іграшки бренду Kiiroo: більше ніж задоволення

Компанія Kiiroo стрімко увірвалася на ринок секс-іграшок у 2013 році. Відкрившись на території Нідерландів, які славляться своїм прагненням до кохання у всіх видах та формах, вона почала розробку саме смарт пристроїв, що з року в рік завойовували нові й нові adult-премії.

Відмінною рисою іграшок Kiiroo є високий рівень технологічності, який помітний навіть у найпростіших гаджетах. Наприклад, автоматичний мастурбатор Titan дозволяє переглядати відео для дорослих як у 2D, так і у 3D форматі. Але це ще не все! Іграшка зчитує рухи та інтенсивність фрикцій на відео, імітуючи їх під час прелюдії, підлаштовуючи потрібний рівень вібровідгуку.

Ще один плюс – надзвичайна зручність управління. Наприклад, сенсорний вібростимулятор точки G Pearl 2 не має кнопок, і легко керується, за допомогою інтерактивної панелі. Більше не потрібно шукати заповітні кнопки на поверхні іграшки, адже девайси зчитують навіть крихітне натискання тремтячими від задоволення пальцями!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також