Що таке YouControl і чому це важливо для бізнесу

101
0

Кожен вітчизняний та закордонний бізнесовець, що працює на теренах України, безперечно, зацікавлений у тому, аби його справа розвивалась, була успішною та впевнено рухалась уперед. І в даному випадку важливо мати у своєму розпорядженні максимум інформації та аналітичних даних про сучасне бізнес-середовище та мікроклімат, що в ньому панує.

Саме для цих цілей і був створений онлайн-сервіс YouControl, працівники якого докладають максимум зусиль, аби бізнес в Україні був максимально прозорим та чесним. Тисячі підприємців на власному досвіді вже оцінили всі переваги даної аналітичної системи і охоче співпрацюють з нею на постійній основі.

YouControl – що ж воно таке?

Компанія була заснована ще у 2014 році і відтоді є провідним сервісом, де містяться повні досьє на кожне підприємство Україні, у тому числі і ФОП. Це досить потужна аналітична онлайн-система, котра пропонує вичерпну інформацію про бізнес в Україні, що дозволяє:

  • Вести бізнесову аналітику;
  • Проводити конкурентну розвідку;
  • Перевіряти контрагентів.

Варто відзначити, що Ю-Контроль досить оперативно формує досьє на компанії (у т.ч. державні), беручи інформацію з держреєстрів та інших відкритих джерел. Головною місією компанії є формування відкритого, прозорого та чесного бізнесового середовища в Україні.

Переваги використання сервісу

Хто володіє інформацією – той володіє світом. На підприємницький лад це можна перефразувати наступним чином: хто орієнтується в сучасному. Бізнес-просторі, той значно знижує можливі ризики. І тут провідну роль відіграє саме Ю-Контроль, позаяк вже зараз сервіс містить понад 4 мільйонів реєстраційних даних – кожен бізнесовець за лічені хвилини може отримати цінні дані на будь-який суб’єкт господарювання.

Серед «плюсів» системи варто виокремити наступні:

  • Безспірний авторитет. Зокрема, YouControl рекомендують до використання Національний банк та ДФС;
  • Максимум інформації. Сайт пропонує повні досьє на понад 4 млн підприємств, у т.ч. і ФОП;
  • Вісім аналітичних інструментів. Це і автоматичний моніторинг, і пошук зв’язків, і фінансовий скоринг, і експрес-аналіз, і перевірка фізосіб тощо;
  • Довіра. Переважна більшість компаній співпрацює з сервісом на постійній основі.

Крім того, варто по-особливому відзначити зручний та простий у використанні веб-сайт, що має інтуїтивно зрозумілу структуру та набором інструментів, що значно полегшують роботу з системою. До того ж Ю-Контроль пропонує декілька тарифних планів, зокрема, і безкоштовний, що робить його доступним для всіх і кожного.

Важливість та потрібність такого інструменту, як YouControl, важко переоцінити. По-перше, з допомогою системи можна перевірити будь-яку компанію (хто власник, чи пов’язана з кримінальними справами, чи має борги, санкції тощо), а по-друге, маючи в руках дані про контрагента, уникнути всіх можливих ризиків та збитків в процесі співпраці. Словом, реєструйтесь, користуйтесь та ведіть власну справу безпечно та прозоро!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також