Що вдягнути, приготувати та як прикрасити ялинку: поради закарпатського астролога

12
2

Кажуть, як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Тож ми дізналися, як правильно зустрічати 2022-ий, щоб він видався вдалим.

2022 - рік водяного тигра. За словами астролога Ірини Пивоварчук, цей рік буде кращим за попередній. Людство зможе приборкати пандемію коронавірусу та навчиться жити з ним. Тигр тварина агресивна, тому можливі якісь протести, емоційні рішення та зміни.

Та щоб «задобрити» тигра і зустріти його правильно, потрібно дотриматися кількох порад.

Одяг

Астролог не радить одягати червоні речі в новорічну ніч. Краще підібрати щось з синім відтінком. Можна додати блиску та перламутру. Якщо ви любите чорний колір, сміливо можете вдягатись у такі речі на святкування, бажано щоб тканина була натуральною та спадаючою. Від анімалістичних принтів в одязі, шкіри та хутра треба відмовитися.

Ялинка

Ялинку в цьому році треба встановити не по середині приміщення, там краще підвісити гроші. А новорічне дерево треба розмістити біля стіни та прикрасити його сріблястими, золотистими, білими, або синіми іграшками.

Святковий стіл

На святковому столі обов’язково мають бути м’ясні страви, оскільки символ Нового року, полюбляє м’ясо. Але не варто в цю ніч смакувати рибою. Якщо ви любите стави з птиці, їх краще з’їсти вже після Нового року. Не забудьте про солодощі, вони теж мають бути на столі. Обережними треба бути і з алкоголем. Надмірна його кількість може розлютити велику кішку.

Бажання

У новорічну ніч можна також загадувати бажання. Зірки сприятимуть здійсненню всіх мрій. Можна написати про задумане на папірці, і коли починають бити куранти, спалити цей папірець, попіл висипати в келих з шампанським та все це випити. Можна зав’язати яскраві стрічки з бажаннями на зелене дерево. Та головне пам’ятати, що бажання повинно бути чітким, в ньому не має бути частки «не», та воно не повинно бути спрямоване на щось погане.

Читайте також:


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

,
,

Астрологія це повний фуфел

А
Астролог

Рік водяного тигра настане не 1 січня , а 4 лютого 2022 року . Недоречні поради профанів.

Читайте також