Щоб працевлаштуватися вчителем на Тячівщині треба дати від $3 тис. хабара, директором - від $7 тис.

6
9

Інша обов'язкова вимога - партійний квиток Партії регіонів.]

Про це повідомляє видання Tyachiv.com.ua з посиланням на місцевих жителів, які пробували влаштуватися на роботу в сфері освіти району та бояться говорити про захмарні побори публічно.

На Тячівщині розповідають, що суми хабарів затверджені на найвищому регіональному рівні і різняться залежно від місцевості та конкретної школи або ДНЗ, а також - чи мова йде про постійне або тимчасове працевлаштування.

Тарифи сьогодні наступні: щоб працевлаштуватися вчителем навіть на півставки, треба заплатити від $3 000. В окремих випадках - навіть $5000. Аби стати директором - від $7 000 до $10 000.

Що тут скажеш, покращення.

Коментарі

О
Оля

У чинадіївській школі працює істориком та веде військову підготовку учитель Кадар Ігор Антонович, то ви запитайте дітей різних випусків 2005-2012рр. чи був у них хоча б один урок який провів цей вчитель??? І ви почуєте що у них не було ні одного уроку, тому що цей учитель вмісто уроків їздить в Угорщину, займається своїми справами, бізнесом, йому начхати на наших дітей...йому головне заробити грошей.

И
Иштван

Пишу для Йончи. О чем мы говорим? о тарифах? А как Вам нравиться такое, что должность передается как королевский трон, от отца к сыну, скоро подрастет внучек. Думаю Вы в курсе о чем я?

Й
Йончі

Така ж приблизно такса і в м.Берегово. Випадковість?

P
P.S.

Ніколи не чув щоб при вимаганні хабарю дивились на партійність....

ДД
До давайл

Свої гроші відіб*єте перед виходом на пенсію.

1
123

"Інша обов'язкова вимога - партійний квиток Партії регіонів" Нам солнца не надо — нас ПаРтия греет! Нам хлеба не надо — работу давай!

ДС
Джузеппе Сульфаро

Одні придурки дають, другі беруть,підскажіть як вони планують відробити 3к-5к$?? А страждати будуть наші діти бо наберуть курвів з "педухи" які не те що предмети не знають. а й говорити українською не вміють.... от так і живем....

ДT
Для t

Объясняю... Для того, чтобы сеять разумное, доброе, вечное. А три-пять штук зелени платить надо за удостоверение сеятеля.))) Овес нынче дорог. (с) ))))))))))

T
t

Объясните, зачем устраиваться учителем на полставки за 3000-5000$? Какие еще вакансии есть? Огласите весь прайс-лист!

Читайте також