Щоб відселити солотвинців необхідно ще 12 мільйонів

5
1

Голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида 17 січня під час прес-конференції прокоментував ситуацію з будівництвом житлового комплексу в селі Теребля Тячівського району. За словами керівника області, більшість робіт на цьому об’єкті вже виконані.

—   Це питання на контролі обласної влади. Слідкують за ним і в Міністерстві екології та Кабінеті Міністрів України. Зазначу, нині у селі Теребля вже побудовані дороги, проведене освітлення, зведені будинки, школа та дитячий садок. Наразі там проводяться облицювальні роботи. Щоб завершити весь комплекс будівництва, потрібно ще близько 10-12 мільйонів гривень. Понад 80 мільйонів нами уже використано.  Думаю, за три місяці, необхідні для завершення робіт, кошти будуть виділені. І тоді можна буде пропонувати людям переселятися з небезпечної зони. В селищі Солотвино провалля землі, на жаль, продовжуються, - заявив Олександр Ледида.

Коментарі

M
MikMak

Якщо якась сім'я витримає 4-5 років проживання у цих будинках без проблем із здоров'ям, буде дуже здорово. Без вентиляції, димоходів. Опалення тільки електрикою. Газу немає і не буде. Дровами чи вугіллям обігрівати теж неможливо.

Читайте також