Щоб вивчити українську, студенту з Індії вистачило лише рік життя на Закарпатті (ВІДЕО)

17
49

23-річний Харі Крішнан продовжує вдосконалювати свою українську, але вже останні 3 роки постійно нею спілкується з місцевими мешканцями в Ужгороді та легко заводить друзів, і фактично є своїм у місцевій тусовці.

З нагоди Дня української мови та писемності онлайн-журнал Varosh підготував відеоісторію зі студентом та розпитав його про вивчення української.

Так за словами Харі Крішнана, він вивчив українську мову лише за рік – після того, як переїхав з Луганська, де почалася війна, до Ужгорода.

Дивимося відео. Також радимо почитати повну історію, чому Харі Крішнан вивчив українську мову.

Коментарі

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів.

0976 .Закарпатє то і є Індія.Тільки завалена сміттям і тупими руснявими дриштократами.

0
0976

Нехай фаріонка зі своєю ксенофобською бандою звиздує в Індію.

Ц
Центровський

Русняки ми дриштократи. Любим паленку що дня бухати. Контрабас возити,у горах смітити. Наркоту ми заганяєм.Галечан не уважаєм . Туй дурних ти не знайдеш .Зробим туйка Бангладеш.

М
Михаил

Я дебильная русня Мозгов нету у меня На бутылке я сижу И на сайт ваш я хожу Сру в комментах просто так Потому что я мудак.

М
Михаил

https://www.youtube.com/watch?v=zZNFOYJ2JlA Ветеран АТО о том,какие выводы сделал после мобилизации??

Ц
Центровський

Не є нич файного ніж сидіти у підвалі двох етажної хижі комуналки і довбитися метадоном чи хлебати з цімборами шмудряк "три топора". Добре ош вчасно поступив у Пуцькарпуцький Местний Універзитит імені Золтана Сракатоша на факультет копченого гуканства де мене того научили.

Ц
Центровський

Треба боло йiхати за перевал на Львувшину учитися пiдмивати польськi дупи. Лим штось я того не дуже хотiв. Я ж не цивiлiзований укр. Лiпше буду сидiти у двох етажнiв хижi i сербати бограч з мнясом. Iщем не дорiс оби прступати у Дупомоющий Унiверситет, я пердоле, шо правда то правда...

Ц
Центровський

Ви не чудуйтеся тут що я спочатку одне пишу а потім інше, бо в голові в мене протухлий бограч замішаний з циганським гуном. Треба було їхати за перевал вчитися уму-розуму, бо так і виріс тупим сомаром і гуканом.

Ц
Центровський

до 15:35 Ооо, палинка йсе вобще вещь. Сливувка особенно. Но май файное то закарпацькое вино од мадяр, под шовдарь i жарину пiкницю йде шо треба

Ц
Центровський

I перестань комплексувати чорнобровий, чумазий укро-тюрк)) I обзивати закрпатцiв копченими, бо то нич не змiнить - ми вiд того копченими не станеме, а ти не перестанеш бути полутюрком iз такою ж тюркською культурою, традицiями, майданами, килимами, чумаками та iнш. тюркiзмами у вашiв мовi.

Ц
Центровський

Для того щоб Закарпаття здавалося самим багатим регіоном схожим на Швейцарію - потрібно як я регулярно закидатися метадоном і первітином і обов'язково шліфувати це діло паленкою. Бо без цього діла воно вам видасться дотаційною дирою зі знищеними екологією , виноробством і туризмом, все "багатство" якої нажито вирубками лісу, наркотрафіком, нелегалами і контрабасом.

Ц
Центровський

Нижньому клоуну. Ну да, Центровський, Местний, то я один i не скриваюся. Бо з двох гаджетiв пишу, ти туй прям Шерлок Холмс йопта)). Закарпаття кормлять самi закарпатцi, якi пашуть у Чехii, Iталii, Европi за файнi пеньондзи , потом приiзжавуть домiв i файнi домики строять. А ти точно як тi даунбасяни, якi приiхалии сюда, побзирали як ми жиеме , i - "так вот куда наши деньги уходили". Бидлоту обдирали Ахметови з Януковичами, а они думали шо iхнi грошi iшли на Закарпаття)) Смiх та й годi)) I може тобi, iмбiцилу, стойить вернутися вниз, на самi першi комменти, i прочитати ко кого перший почав обзивати?? Бо виглядаете дуже кумедно iз своiм хрюканням "а нас за що", коли вас починають ображати у вiдповiдь.

Ц
Центровський

А ше ми любиме лизати гузиці і не ма значені кому ,мадярам ,кацапам ,циганам .Ми дристократи не можеме жити без лизання.

Ц
Центровський

Хто не зрозумів - це я внизу писав під ніком Местний. А тепер назвався Центровський, шоби нікто не догадался. Ви не чудуйтеся що я тут пишу спочатку одне а потім інше, бо я ж п'яний копчений гукан-дристокрад, і прекрасно знаю що Закарпаття - це на 100% дотаційний регіон, якого годує і одягає вся Україна, а ми за то їх зневажаємо, обзиваємо заперевальними, бо це така наша всрусинська копчена натура. В цьому ми дуже подібні до даунбасян і русні.

Ц
Центровський

Забавно читати шароварних бабуiнiв, якi свою неньку перетворили на Уганду, i тим не меньш, они сують сюда своi свинячi рила, оби нам закарпатцям показати яка туй "розруха i злодiйня" ))) I це незважаючи на те, шо Закарпаття один iз самих благополучних, богатих i розвинених регiнiв Украiни))) Який порiвняно з Саложопiею виглядае як Швейцарiя)

В
Василь

14:18 .Туристи приїжджають на Закарпаття щоб побачити дику Африку у Європі і на місцевих аборигенів населяючих цей забичений бандустан .А ти гицлю на своїй кобилі дальше Мукачево не доїзджав.

М
Местний

Заперевальщики тюркськошароварні, закінчуйте свою дурню, бо ви нич не поняли що ми ледачі копчені всруснаки, яких женуть сиканими помивальками з усієї Європи, бо творимо лише злодійню і розруху. Я на фірі з гнуєм об'їздив всю Украіну і всяде мені вонило, я думав ош то од заперевальних тільки пак поняв шо то од моєї фіри з гнуєм.

М
Местний

до 14:01, "безвiз" хаха шо тобi голожопому тюркоiнцьови тот безвiз кiть у вас зарплати по 150 евро))) Да да, фантазуй менi як чубатi по Швейцарiям i Нiццам роз'iзжавуть. Кiть кось i путiшествуе по Европi, та то ми, закарпатцi. Бо все ми самi багатi i роботящi боли. Просто зрiвняй нашi села i мiста iз селами центральноi авать пiвнiчноi Украiни. Цивiлiзовнi люди матьвашу, я на фурi всю Украiну об'iхав, у вас там долбаное середньовiчча. Туристи не не хочуть iхати, лем чогось каждий динь у Мукачевi по три автобуса вижу, i стада з фотоапаратами по центру бродять. Короче, закiнчуй , ми поняли шо ти паяц обiжений на Закарпаття

М
Местний

Я валовшна циганота Не якась тупа бикота Копчений я лісокрад Русин я, аристократ Щи май люблю водку пити Косяк даякий вдовбити Вмію красти і дурити У горах люблю смітити Пудкарпаття - се Європа, А Окрайна - повна жопа.

В
Василь

Закарпатє то і є друга Індія.Цигани то бродячі племена з Індії ,що розбрелися по Європі.Гітлер їх трохи почистив ,але в мадярії і на Закарпатті вони збереглися ,бо мадяри то одної з ними крови.

Д1
до 13:48

Своїй цімборам-собутильникам ці байки будеш розповідати, русине копчений. Нажебрай цигане грошей на електричку та з'їздь "за перевал", подивися як цивілізовані люди живуть. А туристи взагалі вже в цю пудратушнячу русь не хочуть їздити, благо є безвіз і можна поїхати відпочити у Татри до Польщі чи Словаччини, чи взагалі у Альпи.

М
Местний

I який ти "мiсцевий"?? Шароварний гастрольор iз Львува ти. Мiсцевий вiн))

М
Местний

до мiсцевого, ага, квасиме, дзенькониме i будеме дзенькотити)) Но твойих чорномазих нам туй не треба, iди iх сам у гузицю цюлюй, без нас

М
Местний

до 13:16, у чубатого шароварника бамбалейло)) Вот i несе всяку йересь. Поклич любого незаангажованого нiмця, англа, чеха - не йиден не пувiсть шо закарпатцi темнi. Се раз. Винищили? Засрали? А ви хiба на своiв заперевальнiв кукраiнi лiпше ведетеся??? Клоуне, не смiши народ. У вас рiчки, лiса, природа ще бiльше засрана як у нас. При пiд'iздiдо Киева вci обочини траси замусоренi як у Пакiстанi. Закарпаття хоть i мае проблеми, но се самый чистий, лiпший, багатий i европейский регiон Украiни,.Факт. I се вся страна признае. "Йой як у вас файно! Як у Чехii, вобще не тяк як у нас" - каждий турист iзза перевала се говорить...

М
Місцевий

Ці студенти з Індії чи Пакістану принаймні не квасять як скажені,на відміну від нашої "аріштократії",яка в генделях дзенькотить погарями так,що ехо того дзенькоту аж на Боржаві чути.

Д1
до 13:16

Русине чорномазий, не виправдовуйся. В тебе європейського стільки, скільки і в африканця. Культури краще повчися, бо таку ганьбу ви всруснаки поробили, що далі нікуди. Винищили ліс, засерли ріки, а благодатний край перетворили на наркомансько-контрабандосський притон.

М
Местний

До 12:27, У тебе шиза)) Закарпатцi всi поголовно свiтлi, у каждого другого синi очи. Мова туй русинська, абсолютно нич общого з циганським не мае. Ти, шароварний хохло-тюрк вобще мовчав би на сю тему. Бо ви iз свойов тюркськов культурков, чубами, шароварами, кривими шаблями i хатами мазанками i гамна - менше всього на славян похожi

М
Місцевий

копчених русинів вон з Закарпаття!

Д1
до 12:16

Та ти шо? Нічого не переплутав? Слов'яни світловолосі, світлоокі, і з світлим кольором шкіри. А їдеш по Закарпаттю - майже всі кругом темношкірі, темноокі (і це в місцевості з помірним кліматом!) і мова якась циганкувата.

М
Местний

Правильно пишуть, копчоних вон iз Закарпаття

ДЕ
До етнографа

дивилися)) I бачу там сто процентну слав'янську зовнiшнiсь. Виходжу на улицю, там також у 99 % людей слав'янська зовнiшнiсть)) Ти шось обiжений якийись. Циган?

ИЗ
иван заець дожениня

мавпа

Е
Етнограф

Ті, які дуже у коментах розпинаються "копченуй, цуган, шуруй думів" - ви самі давно у дзеркало дивилися? Даю 99.99%, що там слов'янської зовнішності і близько не буде.

З
Закарпаття

Шуруй думiв циган, iнаших з собов забири

Д0
до 07:28

Пхаха дебiл безмозглий)))

Н
Няньо

Хороший приклад для наших мадьярів. А індус не пропаде - видно що толковий пацан. Вчора в басейні плавали 2-є малих індусят - "совпадєніє"?

S
Sisor

Респект йому

М
Мультикультуралізм

У вас горить очо бо чорний приїхав до білих, нас тоже така участь чекать як Європу. І я даже не проти, но наша раса коли змішується з другою(азіат,чорний) то вона їм уступає і дитина народжується азіатом чи чорним

Р
рок

Тать то індус майжеся родив у мукачівському таборі . Бо упозірує иппен як НАШІ.

І
Індус

23:24.Я русняцький дристократ і серу де хочу навіть у свої гаті ,зато мені тепло.

Д2
до 23:03

"інтелігенція", ти навчися спочатку під стіною генделиків не сикати і сміття в Латорицю не кидати. А дороги почнуть латати і життя стане краще, коли менше буде таких ыкаючих дармоїдів в нашому краю.

І
Індус

... слухай "державна мово"русини більше мов знають чем у тебе пальців на руці,а коли ім треба та употребляють і украінську твою адаптовану,як кополя з леленца...Ти мені"мово"скажи коли дороги начнеш уже платати,коли у простого роботящого люда стайне достойноє життя,або навіть не мріяти?!)))Вать роблячи у польшах і чехах,они мають "мову твою" там знати,шо-б ти таке замурзане,тут мало за шо пукати.Закарпатці,які знають по пару мов,для тебе інтелігенція,бо кроме "кріпацькоіі"свободно общаются,на язиках які ім вигодно знати,як одессіти)))І ти сонечко правильно пишеш,"європейські русини",зато я дам тобі смаколика))Да Васінька?!)))дефтерія ти ходяча))

.
...

А "європейські" русиняцькі дристократи за все життя не можуть державну мову вивчити, і до старості років нічого не знають крім "уее-е-у-ы-ы-ы-лем-бем-вем-буу-муу-тать-вать-ы-ы-ы-ы-лем-пак-тото-йоу-боу-пааалынка-цігарыыытлі-хащу-рубааатыыыыы"

Ц
Центровський

Копаша у сраку i думiв в Пакiстан. Шо туй забов? Вiдучився i марш думi родiну iз задницi витяговати. Доста нам наших циган туй, iще се понаiхало...

Ц
Центровський

Кушнiрю iще один безмозглий. Увiдiв шо копчений укрaiнську вивчив, уже розовi соплi пустив i готовий му гузицю цюльовати. "Як люди нормальнi", канешно, коли iх трое на цiлу область, то они просто шoвковi. Як iх стане хоть 10%, то тоди i узнаеш якi они "норммльнi". Европа не дасть збрехати.

К
Кушнip

Норм, а то приїде руський  Iван та так i говорить руською, бо мiсцеву мову вивчити пропитi мiски не дають. А iндiйцi i як люди нормальнi, не 6идляки львовско-польськi.

Ы
Ыстык

Шо за пропаганда най иде до лььвоу

С
Світлана

Багато місцевих так не розмовляють на українській.Молодець.

3
341

И дифтерию завести.

Читайте також