Щодня на Закарпатті крадуть ліс на 1 мільйон гривень (ВІДЕО)

12
3

Самі такі цифри оприлюднив у тематичному сюжеті телеканал ICTV.

У місцевом лісгоспі запевняють, що всі ці рубки - планові. Хоча місцеві, у тому числі ті, які працюють в лісі, волають про допомогу, адже варварське нищення закарпатських лісів йде без упину.

Більше - у сюжеті телеканалу.

 

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Т
ти

Плани у них на нові машини,будинки,а ліси не потрібно нищити!!

П
Преторіанець

В Ужгороді на сходняку біля управління лісового господарства вся вулиця забита дорогими автівками, правоохоронцям треба на такому сходняку тільки організувати маскі шоу, і ці нувориші просто обосруться

Читайте також