Щодня в Мукачівській лікарні святого Мартина рятують маленькі життя (ВІДЕО)

6
0

Лікувальний процес новонароджених з патологічними станами починається з перших секунд життя, що дозволяє досягнути кращих результатів лікування.

Як повідомляють в Мукачівській міськраді, в Лікарні святого Мартина виходжують передчасно народжених дітей, починаючи від екстремально низької ваги та термінів гестації, борються з різними проявами внутрішньоутробного інфікування, допомагають при порушеннях кардіореспіраторної адаптації, своєчасно діагностують та визначають тактики лікування різноманітних вроджених вад розвитку.


В арсеналі пологового відділення унікальне для нашого регіону сучасне обладнання: інкубатори, реанімаційні столи, апарати штучної вентиляції легень різних моделей, апарати неінвазивної вентиляції, системи високопотокових канюль, неонатальні реаніматори з т-системами, амплітудно-інтегрована енцефалографія, прилади оптиковолоконної фототерапії та інше.

В наявності також потужна лабораторна та діагностична база. А колектив досвідчених лікарів та медсестер завжди готовий прийти на допомогу маленьким пацієнтам.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також