Щорічне послання миру

4
0

вручив Олегу Гаваші Мілан Шашік

Єпископ Мілан Шашік, Апостольський адміністратор Мукачівської греко-католицької єпархії, вручив керівнику краю Олегу Гаваші щорічне послання миру Папи Бенедикта ХVI до президентів, державних діячів, людей доброї волі, приурочене до Світового дня молитов за мир у світі.

У цьогорічному посланні понтифік занепокоєний зокрема тим, що люди в ім’я Бога розпочинають війну, вдаються до терористичних актів, що є несумісним із будь-якою вірою. Відтак Папа вважає, що дотримання прав людини і є гарантією світового миру.

Потрібно, щоб світська влада діяла і за духовним напрямком, — підкреслив владика. Також єпископ сподівається на подальшу співпрацю з представниками влади, зокрема у благодійництві, створенні дитячих будинків сімейного типу, допомогу на розвиток інших, передусім, соціальних проектів.

Олег Гаваші запевнив, що влада і далі прислухатиметься до людей і враховуватиме духовні потреби краян. Адже область наша — не тільки багатонаціональна, а й багатоконфесійна. І збереження злагоди, миру — один із важливих чинників стабільності й подальшого поступу.

Повідомили ЗІА "Простір" з управління інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також