Щороку Fischer інвестує у завод в Мукачеві до 4 мільйонів євро

28
4

Таку цифру озвучив під час виступу на Mukachevo Businnes Forum заступник директора фабрики Fischer в Мукачеві.

За його словами, на даний момент на заводі виробляється близько 150 моделей лиж, з них близько 80 моделей – бігових. Кожен рік ці всі моделі змінюються 100%. Уся ця продукція з Мукачева експортується в 43 країни світу.

– Загалом протягом року ми сплачуємо майже 42 мільйони євро податків усіх рівнів та реінвестуємо у виробництво, аби постійно вдосконалюватися, від 1,5 до 4 мільйонів євро, – наголосив Андрій Рябич.

Загалом потужності австрійської компанії Fischer на Закарпатті розміщені на заводі в Мукачеві, площею 16 га, і на підприємстві у Берегові, площею 1,5 га. На сьогоднішній день на підприємстві працює 1053 людини.

– Що стосується оборотних коштів, то оборот підприємства складає 31,6 мільйона євро. Якщо брати прибуток, то за минулий рік підприємство заробило біля 4,6 мільйона євро. Сума сплачених податків становить біля 41,7%, – зауважив Андрій Рябич.

Коментарі

У
Уйко.

Мега завод,для всіх все виробляють,бренд номер один у світі,все супер,а зарплата середня 150 доларів/м.Менше долара в годину!!!Африка!!

Ю
Юлій

Шкода що звільняються масово, а не вимагають гідної зарплати масово.

К
Коці

Вам більше нема про що писати? Люди пашуть за копійки на заводі. Звільняються масово,а ви рекламу робите. Люди,шукайте кращого. Завод не вихід

Ю
Юлій

Питання, заплатили майже 42 млн євро податків, або 41,7% від 4,6 млн євро?

Читайте також