Щур із Нашого Краю, який свого часу агітував за регіонала Ланя, тепер просуває Шкирту із Солідарності (ФОТО)

27
7

На Міжгірщині, схоже, ніхто вже не приховує, що президентська партія «Солідарність» дуже тісно співпрацює з проектами «Наш Край» та «Відродження».

Зокрема, про це розповідають не тільки місцеві жителі чи кандидати з інших політичних сил, а це можна побачити на біл-бордах, якими обклеєний район.

Так, на одному з них за кандидата у облраду від Солідарності (Блок Петра Порошенка) та ліпшого друга Геннадія Москаля Івана Шкирту агітує особисто селищний голова Міжгір’я та кандидат від Нашого Краю Василь Щур, на іншому біл-борді зовсім неподалік – агітує особисто губернатор Закарпаття. Спеціально для спостерігачів ОПОРИ зауважимо, що на жодному з бордів нема вихідних даних.

Між тим, зовсім нещодавно аналогічні біл-борди на Міжгірщині були з Василем Щуром та екс-регіоналом Михайлом Ланьо, який сьогодні керує партією Відродження на Закарпатті. Хоча варто зауважити, що тоді ті борди нікого не дивували, бо і Щур, і Ланьо в той час були активними членами Партії регіонів.

До слова, навколо одного з кандидатів від цієї політичної сили у Міжгірську райраду розгорівся справжній скандал, адже його свого часу засудили на 15 років в’язниці як виконавця замовного вбивства тодішнього депутата Закарпатської облради Михайла Токаря.

Mukachevo.net

Коментарі

МД
Мукачево ДА!

А мне нравится такая себе газетенка-комменты удаляют,без пояснений.просто-точка зрения не совпадает-вывод-боятся открытых обсуждений.балог пиарят по-полной.вывод-продажные.Пытаются дискредитировать другие партии.вывод-собачки сторожевые у хозяина на цепи. А вот предыдущим авторам спасибо!

ДЗ
До Запитання.

Підтримую Вас повністю! Газета політизована.

ЗД
Запитання до адміну

У мене, як Вашого читача виникає питання чи не забагато Ви виділяєте часу, та статей певним партіям? Хто як не Ви маєте розуміти, що антиреклама-це є також реклама. Я не за одних і не за інших,політика гидко! Чим далі-тим гидотніша,і людям важко жити... Але ОДНИМ ви під хвіст лізете з похвалами, а інших всіх тільки і дивитись де можна облити брудом, це і викликає багато питань-чому?

МВ
Михало Васильович

За перемальованих регіоналів голосувати не буду, буду голосувати за ВО "СВОБОДА".

КМ
Корінний Міжгірець

Ниє вже много дурних у Вучковому, Запереділлі, Лозянському і самому Воловому, що за Верховинських БЫЦЗДНЬОВ голосовати буде

В
верховинець

два дебіла то є сила правда один з них той самий кожні вибори

Г
Гейза

Учіться, як правильно голосувати https://www.youtube.com/watch?v=9ikOIX1LJU0

Читайте також