Щиросердечне зізнання екс-керівника Чопської митниці Харченка (ВІДЕО)

9
24

Телеканал М-студіо записав пряму мову посадовця у корупції в особливо великих розмірах. Далі - пряма мова.

Коментарі

S
Sebastian

Як їх візьмуть задницю, то такими стають тихими як вівці, а коли через митницю проїзжаєшь розмовляють з людиною неначе з сміттям

?
???

На таку маленьку рибку стільки *героїв*.На велику напевно героїзм пропаде.

В
варяг

ничего не менянтся. что сам балога, что его газетёнка, при всех властях впереди, всем успевают жопу полизать.

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

ГРУППА В КОНТАКТІ http://vk.com/public66906890

Н
небайдужа

Ніхто не давав права на приниження людини. Првязавши Харченка до стовпа Ви цим показуєте свою сутність. З начальників митниць це не найгірший "здирник" - згадайте краще часи Похилька та Палешника при останньому більшість зібраних грошей залишалася пану Палешнику. І добре зауважили за клан Балогів, які при кожній владі випливають - змінили колір і знову вони зверх. Нам усім відомо що не тоне.

G
golden

неожиданная и нежданная прибыль везучим http://goldenbirds.biz/?i=72665 если по жизни не везет - тогда проходим мимо.

Ч
читач

Це не самосуд, це крик душі і біль у кожному серці.Те, що робилося не піддається здоровому глузду. Тут пишуть про суддів.Це окрема історія.Тут необхідно створювати якусь спецкомісію по перевірці перевертнів у манітях.Їх не залишать осторонь, повірте, вони приймали злочинні рішення від імені держави Україна-це най болючіше. ЇХ по Україні ціла армія виконавців замовних, упереджених, несправедливих рішень-рішень проти людства!

ПД
партизан до правого сектору

А чому відпустили?НАРУЧНИКИ І В КАТАЛАШКУ СМОЛЯКА!!!

П
ПРОТИ

ЩО ЗА САМОСУД?!

A
admin

тіко би балога не виліз! гей, правий сектор, потрусіть балог.

А
Ася

Хай покладуть наших закарпатців, щоб хабарі наші, а не " донецкие" брали!)))

Я
Я

А никто не хочет судей наших потрясти? Вот оттуда бы пороха посыпалось.... Правый сектор, хватайте Щербана... Стол ко признаний область услышит.... Ого-го.,...

Т
Тимур

Ну что пидарас Харченко начал работать с такими пидарасами как. Ты и попал в западню, а надо было работаь с нармальными людьми которые тебя бы не продали и не дали бы тебя на то что имееш!!!!! Скажи спасибо своему куму Семену Пидарасу!!!!! Который продался?!!! Балоге!!!!! Сдохни теперь вместе со своими деньгами и с кумом Семенем!!!!!! Правильно правый сектор давайте роскулачуйте этих пидарасов, почему Семена нету ?????? Главного по границе!!!!

Д
Ден

Шкода, що ви до митниці лиш тепер добралися....Згадайте начальника Палешника за часів Ющенка та Тимошенко...Було те саме. І брали по-чорному із усіх.І в кінці-кінців Палешник за кордон виїхав з награбованими мільйонами.Тому не радійте ви так новопредставленій владі. Вони у руля вже були.І побори при них були не менші.Харченко був лиш маріонеткою...Поздавав усіх з потрохами, бо ще "зелений",і незнає, що за розголошення цієї схеми, ще може пожалкувати...Шкода "дітвака"і його сім,ю.Маю надію- усе з ним буде добре,і він працюватиме і далі на якійсь митниці, але на посаді, що відповідає його віку і кваліфікації.Не треба скакати вище себе!Удачі-колего!

С
Стрижак

Крегула миколу беріть він брав міліон у місяць там буде сирйозний розклад, хоча його порве персонал за 100 доларів зарплати, ганьбися держиморда суддівська!!!!!!!!!!!!

М
Максим

до Саші: Тобто давайте складемо лапки і нічого не будемо змінювати? Навколо одна банда і чесних людей не існує в природі? Я впевнений, що новий начальник,навіть якщо він не праведник, не посміє продовжувати нагле здирництво, хоча може й наважиться красти потихеньку...поки не спіймають :)

М
Мазурок

А Робот з Кулытком якы схеми по трубі і по контробанді сигарет крутили. Кулітко той вообще з злодіями сигарети толкав, протим людям не довіряв. До того чорта, до Кулітки хтось добереться?

V
Vasja

А до здирника нотаріусів і держ.реєстраторів ніхто не хоче навідатись?

ДВ
До всіх

То може, якраз настав , той час, коли треба міняти..? І насамперед у наших головах

Т
толя

сашо у грузії міліція ся змінила,а у нас насправді і ни провбовали штось міняти .

SC
Spirit Crusher

Слухай, до Саші, відповідь: Можна. На Українсько-Угорському кордоні тільки угорські митники та пограничники, на Українсько-Словацькому тільки словацькі ..

ДС
до Саші

Ти хочеш сказати що не можна поставити таких людей тут і в столиці, які б не займалась здирництвом і поборами на кордоні? Не брати і не давати хабарів - так не буває?

SC
Spirit Crusher

І не такі відео бачили під страхом смерті.

С
Саша

Ну і шо? Хочете сказати, що зараз начальником стане праведник якийсь і все на таможні зміниться?? поставлять просто людину, яка буде підкорятися іншій владі...люди, схаменіться, це просто захват влади за рахунок простих смертних...одні бандити скинули просто інших бандитів, щоб забрати у них кормушку, в тому числі і Чопську митницю!!!!

Читайте також