Шекета: Якщо за 5 років ніхто не оскаржував цей регламент, то проблеми з ним нема

13
4

Депутат Закарпатської обласної ради та член президії закликав Геннадія Москаля та депутатів не брати на себе функції правоохоронців чи Конституційного суду, і визнавати регламент недійсним.

Про це депутат заявив з президії після перерви. За його словами, є законна процедура оскарження того чи іншого рішення, в тому числі й дії регламенту, або рішень ухвалених згідно з незаконним регламентом.

У відповідь Геннадій Москаль вимагає йому принести оригінал діючого регламенту з криками: «Дайте оригінал! Може його взагалі не існує в природі?». Врешті, взявши до рук цей документ, Москаль заявив, що він належним чином не зареєстрований.

Нагадаємо, що з самого початку 3-го засідання Закарпатської обласної ради 7 скликання Геннадій Москаль як головуючий почав наголошувати на незаконності діючого регламенту Закарпатської облради. При чому ключове зауваження стосується формулювання.

Mukachevo.net

Коментарі

ШЮ
Шекета Юристу

Не хочу вас розчаровувати але ми взагалі говоримо не про ВРУ :) ні навіть не про порядок денний :) він затверджений ще 19 листопада при чому одноголосно. Ми говорили про норму регламенту, яка передбачає саме голосування. І абослютно правильно казав попередній дописувач, що це рішення, є звичайним рішенням обласної ради, яке приймається простою більшістю, тобто 33 голосами. Куріть бамбук :) або читайте класику:)

Ю
юрист

Це щось нове - "це рішення має бути прийняте як рішення".Зразок мудрого коментаря.

Ю
Юристу

Ти не юрист а троль. Всюди посіваєш свій тупий коментар. Рівіса вносять не у порядок денний. Для цього не треба взагалі голосів. Його висунула солідарність. Рівіса включали у бюлетень і є регламент що це рішення має бути прийняте як рішення, а це більшість голосів.

Ю
юрист

Шекета не бризкай слюною - "дивиденди" від цього не збільшаться. Щоб внести будь-яке питання у порядок денний ВР достатньо зібрати 150 голосів, а не більшість -226. Тому "досідчені" ЄЦівці та "безбатьківшинці" читайте уважніше законодавство.

Читайте також