Шелевер уже «торгує» посадами?

14
3

Про це повідомляє прес-служба кандидата в народні депутати від 72 округу Федора Яринича.

За їхньою інформацією, після зустрічі з лісовиками на Рахівщині, Михайло Шелевер кандидат у депутати від 72 округу у місцевому кафе зустрівся з Пукманом Василем Васильовичем, першим заступником Закарпатського управління лісогосподарських та мисливських господарств.

На неофіційній нараді пан Шелевер пообіцяв пану Пукману посаду начальника Управління лісового господарства. Він сказав, що в разі  перемоги на виборах,  він буде без проблем розподіляти посади та назначати керівників бюджетних установ.

У прес-службі кандидата зауважуть, що Михайло Шелевер уже роздає  посади без відома губернатора О.Ледиди, не  говорячи  вже  про  думку громади. 

Коментарі

І
Іван

Придатки партії регіонів брешуть, обіцяють всім і все. Дурні мріями тішаться. Партія регіонів в Закарпатті повністю програє вибори, це всім відомо. Працівники адміністрацій на запитання чи буде голосувати за партію регіонів довіреним людям говорять, що нехай пропадуть, ще такої тупої і наглої влади не було, говорять підлеглі про своїх керівників ПР

Г
Гуцул

Пукман В.В. в Великобичківському лісгоспі в місяць краде 1(один) мільйон!!!!!!!!!!!!!! Пукман купив за 3(три) мільйона арматурний завод в с.Кобилецька Поляна. Пукман В.В. збирає по 2(два) долари США з підприємців за кожен метер кубічний зрубаної деревини P.S.всі правоохоронні органи про це відмовчуються!!!

Г
гуцул

Пуккманн ы Шеллевер оба з одного тіста зроблені,оба Маланці -довгоносики???МАННИ? чи Гуцули???

Читайте також