Шевченко нарешті перемагає: Україна забиває Косово тричі у Кракові

4
5

Щойно завершився 3-ій матч відбору на чемпіонат світу, і наша збірна нарешті здобуває першу перемогу в рамках відбору.

Першою вона і стала для Андрія Шевченка на посту головного тренера збірної. Досі було дві нічиї.

Матч для наших хлопців складався непросто: перший м’яч наші футболісти забили лише всередині першого тайму, не маючи при цьому великої кількості моментів. Вийшла швидка контратака після дуже небезпечної атаки косоварів: П’ятов ввів швидко м’яч, у центрі поля його протягнув Зінченко, і віддав різко на Кравця, який відразу ж пробив – і завдяки рикошету м’яч влетів у сітку номінальних гостей.

Наступних двох голів довелося чекати ще 50 хвилин. Протягом них було все: щонайменше 2 100% пенальті, які арбітр не поставив, можливе пенальті у ворота нашої збірної, забитий, але не зарахований гол Ротаня і навіть перекладина у П’ятова. А тоді вийшов Караваєв, і вже під час першої ж атаки прорвався флангом і навісив на Ярмоленка, який технічно прийняв лівою, а правою забив. Це вже було на 81 хвилині. А ще через 6 хвилин Руслан Ротань, який також вийшов на заміну, все ж забив чистий гол: Ярмоленко пройшов флангом і прострілив у центр перед штрафним майданчиком, звідки Руслан поцілив у «дев’ятку».

Вітаємо усіх нас з перемогою!

Коментарі

І
інтересно

якшо грають у польші із косово.то ЧМ2018 буде у росії конечно шо непоїдуть туда.здадуть і хорватам і туркам.спонсор команди парі матч.

С
спорт

не мішайте спорт і політику із за неї всі наши беди

3
369

Молодці!

R
Romari0

Ще й мали в Кракові грати (вважається, що приймали вдома), оскільки Україна не визнає Косово як державу і в"їзд в країну з їхніми паспортами неможливий.

Х
Хавбек

Косовці.....тіж самі сепари, тільки на території Сербії. Тому наша збірна на них обідилась та скривдила коз лів

Читайте також