Шість гравців "Говерли" потрапили до збірних команд

11
0

До лав національних збірних, від ужгородської команди викликано 6 футболістів.

Відтак на матчі кваліфікації «Євро-2016», у складі збірної Латвії вирушає молодий захисник Віталійс Ягодінскіс.Підопічні Марьяна Пахаря, у найближчих матчах гратимуть проти національних збірних Ісландії та Турції.

Інший захисник, Серж Акакпо, захищатиме кольори збірної Того, у матчах кваліфікації на Кубок Африканських Націй. Його команда зіграє два поєдинки проти збірної Уганди.

Отримав виклик до збірної і, поки ще не заявлений за ужгородську команду, грузинський захисник Акакій Хубутія. У кваліфікаційних поєдинках, збірна Грузії протистоятиме головній команді Шотландії та збірній Гібралтрару.

До лав національних збірних поїдуть і українці. У молодіжній команді України (U-21) задіяні воротар Максим Коваль та півзахисник Сергій Мякушко. У хлопців попереду надвідповідальна гра проти однолітків зі збірної Німеччини. Матчі плей-оф відбудуться 10 та 15 жовтня.

Окрім того, молодий захисник ужгородської команди, Тарас Качараба, викликаний до збірної України (U-20). Його команда братиме участь у контрольних матчах, в рамках турніру Challenge Trophy, проти однолітків зі збірної Чехії (9 жовтня) та збірної Норвегії (14 жовтня), пише Олександр Бодня, Інформаційний відділ ФК «Говерла».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також