Шкільні лісництва змагались

6
0

за право бути `кращим`

Уже не перший рік юні природоохоронці із найвіддаленіших районів Закарпаття беруть участь у обласному зльоті шкільних лісництв. Не став винятком і 2009 – днями за право представляти наш край на всеукраїнському рівні змагалися 12 кращих команд. Організовують конкурс обласне управління освіти і науки та Закарпатський еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.

 У своїх виступах учні розповідали про значення лісу у житті кожного громадянина, про діяльність, яку ведуть шкільні лісництва заради збереження, відтворення та примноження зелених насаджень області, а також наголошували на бережливому ставленні до природних ресурсів у цілому.

 За результатами оцінювання журі, до складу якого увійшли представники ЗОЕНЦу, управління екології, екоінспекції, лісгоспу, переможцем стало Кам`яницьке шкільне лісництво Ужгородського району, котре і поїде до Києва вже наприкінці травня, повідомили ЗІА «Простір» у прес-службі Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також