"Шкоду" розірвало на шматки: поліція не може визначити особу загиблого у Пряшеві (ФОТО)

14
11

Ввечері 15 лютого поблизу словацького міста Пряшів сталася смертельна аварія за участі одразу 4-х транспортних засобів.

Загинув водій автомобіля "Шкода". Як повідомили у поліції водій виїхав на сусідню смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою. В результаті удару авто викинуло знову на ліву смугу, де воно зіткнулося з легковим автомобілем BMW, а згодом і з бусом Citroen.

"Водій отримав тілесні ушкодження внаслідок ДТП, які були не сумісними з життям. Особа загиблого досі не підтверджена. Інші водії не постраждали", - повідомили у поліції.

Загальний збиток аварії попередньо оцінили у 50 000 євро. Аварію розслідує слідчий Пряшіва.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Р
РУСИН

Циганин правий .

ДВ
До водила

Не оскорбляй ідіоте людей яких ти не знаєш. Я на особистості не переходив. А кіть тобі ближе Прешів як любе село Закарпаття то пи..й туда і не вертайся

??
? ? ?

"Водій отримав тілесні ушкодження внаслідок ДТП, які були не сумісними з життям, і загинув на місці. Особа загиблого досі підтверджена. Інші водії не постраждали", - повідомили у поліції. Видалили мій коментар, видалили з тексту частку НЕ, але все рівно це сайт БРЕХ-НЕТ. Хромого пса тяжче ймити. Частка НЕ була між словами: ДОСІ не ПІДТВЕРЖЕНА.

В
Водило

Ыван, нэ любиться , нэ читай. Пряшів полюбе ближче до Закарпаття чим село твоєї родини або твоя зимбабва .

Е
Егор

Никогда не жаль того, кто нарушает правила дорожного движения. Собаке собачья смерть.

Ц
Ціґань

исе майже межи капушанами тай прешовим на туй двухстволці. їду усе там до 100км на год, бо дуже часто там поліцайті з радаром. а до івана. знаєш, мені прешов намного май рідний ги львув. у львуві уже и не тямлю колим бов, а через прешов їду 4-6 раз у місяци. закарпаття ментально нікда не боло хохляцьким и не буде. територіально айно, айбо ментально ніт. и ви, заперевальні, дила нас усе будете чужинці.

ДН
До нижнього

«Динозаври «-це розумнi люди , яких в закарпаттi стае все менше ! А ось упоротих начioналiстiв , якi руйнують свою оселю заради втiхи ( напотiху) « бледнолiцым, таких стае бiльше! Тебе цiкавлять новини про селфикiв , якi рятують мачку, чи новини про блогерiв ! Новини -це донести iнфу такою , яка вона е , а не пазiтiвчik балогонет , чи то благанет i не будэт !

И
Иван

Людину жаль, але доцільності викладати цю інформацію на цьому сайті я не бачу

ДМ
До Міро

Ти тепер похожий на мацкалів, які говорять що прабабка жила на «певній території» і вони дуже знають історію та вона їх. Я живу в Закарпатті і мене цікавлять новини України. Бажано Закарпаття. Бажано хороші. А сайт називається не Чехословакія нет і не Австроугорщина нет. , не СССР нет. Досить негативу заливати вже безтолкового. Ти би ще про динозаврів згадав.

М
Міро

Іване, читай історію Закарпаття,може щось тоді порозумієш.

И
Иван

У Зімбабве слон чоловіка роздавив. Чому не висвітлена подія? Дорога редакція, фільтруйте трошки інформацію. Хоч якось. Що має ця аварія до Закарпаття? Пра пра пра бабка потерпілого була українка чи яким боком це тут?

Читайте також