Школа безпеки: У Мукачеві влаштували змагання юних рятувальників-пожежників (ФОТО)

7
1

Змагання відбулись вчора, на базі Мукачівської спеціалізованої школи 1-3 ступенів №16.

Такиїх захід проводиться з метою популяризації здорового і безпечного способу життя серед дітей та молоді, підвищення рівня їх практичної підготовки до дій у надзвичайних ситуаціях, пропаганди професії рятувальника та професійної орієнтації у сфері цивільного захисту.

Засновниками Мукачівського збору-змагань є Мукачівське міське відділення Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки», Мукачівське МРВ УДСНС України в Закарпатській області, управління освіти молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

Учасниками є команди загальноосвітніх навчальних закладів міста. До участі у змаганнях допускаються юнаки та дівчата віком 13-17 років.

Прикладне спортивне змагання на трьох дисциплінах: «Рятувальні роботи у зоні хімічного забруднення», «Евакуація», «Комбінований етап». Агітаційно-презентаційний конкурс.

Кожна з команд представляє на розгляд компетентного журі плакат соціальної реклами з питань безпечної життєдіяльності.
Конкурс з основ безпеки життєдіяльності

Пропонуються питання з основ безпеки життєдіяльності людини та поведінки в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.
Рятування потерпілого на водній акваторії (кидок кінця «Олександрова»)

За результатами змагань 1 місце посіла команда Мукачівської спеціалізованої школи №16, 2 місце посіли учні ЗОШ №11, третю сходинку розділили Мукачівські ЗОШ №2 і ЗОШ№13.

Коментарі

)
)

Як несподівано, що 16 школа 1 місце))

Читайте також