Школярі Міжгірщини взяли участь у "Стартах надій"

9
0

У Чопі пройшли обласні дитячі спортивні ігри серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів “Старти надій” 2012 року.

 

Честь нашого району захищали учні 7-А класу Міжгірської СЗОШ І-ІІІ ст. ім. Августина Волошина в кількості 14 чоловік на чолі з капітаном команди Ангеліною Коваль.
 
Ігри проводились з метою масового залучення дітей та підлітків до регулярних занять фізичною культурою і спортом та підвищення їх рухової активності. До програми входили змагання з легкої атлетики: біг на 60 метрів, біг на 800 метрів (дівчата), біг на 1000 метрів (хлопці), естафета 8 х 50 метрів (4 юнаки та 4 дівчини), стрибки у довжину з місця, метання м’яча на дальність. У підсумку серед 16 команд учні 7-А класу посіли 5 місце. В окремих видах спорту, зокрема, піднімання тулуба в сід за одну хвилину були третіми, в комбінованій естафеті — також треті, в метанні м’ячика — четверті, з бігу — п’яті.
 
Хочеться відмітити, що всі були дружніми, зібраними, спритними. Кожен із учнів намагався показати якомога кращі результати. Це дуже добре вдалося таким учням, як Юрію Маслею, Ангеліні Попович, Богдані Калинич, Марії Френіс, Ярині Місик. Найкращим бігуном став Лазур Сегрій, стрибун — Денис Чепара, фізичну вправу — піднімання тулуба в сід найбільшу кількість разів виконала Ангеліна Коваль.
 
“Старти надій” згуртовують та формують засади здорового способу життя.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також