Школярі Ужгородщини малювали міліцію

12
3

З метою профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму й популяризації роботи міліції, працівники Ужгородського райвідділу міліції спільно з районним відділом освіти провели у школах Ужгородщини конкурс дитячого малюнка.

Участь в ньому брали роботи юних художників майже з усіх шкіл району. Змагалися школярі у трьох категоріях: вік 6-8 років, 9-13 та 14-16.

Авторитетне журі в складі начальника ВДАІ Ужгородського РВ УМВС підполковника міліції Миколи Кучірки, інспектора по взаємодії з населенням і громадськими формуваннями старшого лейтенанта міліції Мар`яни Марчишак і методиста райвно Марини Штефанець відібрало кращі роботи юних художників.
 
Перше місце в першій категорії учасників виборов учень Худльовської сільської школи Мирослав Повхан, друге —в Едуарда Гливи з с.Кібляри, третє—у Сергія Семенюка з с.Саловка.
 
Призерами другої та третьої категорій, відповідно, стали: Вероніка Богдан з с.Камяниця, Емілія Савкулич з Лінців, Тімея Новограді з Шишловців, Максим Корпанець з Коритнян, Катерина Кате з с.Тисаашвань, Катерина Лазар із Худльова та Золтан Грегуш із Шишловців.
 
Переможців було нагороджено цінними призами—фотоапаратами, mp3-програвачами, веб-камерами, наборами фарб. Окремо відзначили грамотами роботи Романа Петія з Оноківців і Вікторії Мікеш з с.Сюрте. 

Коментарі

ПС
Присичев Славик

Д-р Мюллер я с тобой в полне согласен))))))

11
1 1 1

)))) . Це просто пі...ц. Цю новину можна сміло назвати "Найтупорилішою новиною тижня" і нагородити автора достойним призом.

ДМ
Д-р Мюллер

Школярі Ужгородщини малювали міліцію... а виходили чомусь лише мусора...

Читайте також