Школярка із Закарпаття створила розумний пристрій для контролю рівнів води (ВІДЕО)

14
6

Пристрій гідроконтролю «Water Well Hydro Control» забезпечує відстеження об'єму води та передає всю інформацію на смартфон.

Раніше Mukachevo.net писало, що учениця школи села Довге, що на Іршавщині, перемогла на Всеукраїнських змаганнях з моделювання "розумних" пристроїв "STEAM House".

Юна винахідниця Тамара Левко розповідає, що створити пристрій гідроконтролю «Water Well Hydro Control» їй допоміг батько, який є інформатиком.

Цей розумний пристрій покликаний для контролю рівнів води в онлайн режимі, що дуже важливо для паводконебезпечного регіону Карпат.

Загалом пристрій Water Well Hydro Control складається з 3 частин:

  • Мобільний додаток Water Well Monitoring, який використовують для відстеження об'єму воду в закритих резервуарах, що знаходяться на далекій відстані в лісових масивах та інформування споживачів,
  • Пристрій Borzhava River Water Monitoring — автономний пристрій, який встановлюється на опору мостів, моніторинг рівня води в річці.
  • Пристрій Water Tank Control, який автоматично обирає резервуар і дозволяє раціонально використовувати воду, використовується для одного господарства або декількох.

Керівницею проєкту є мама Тамари, вчитель математики Галина Левко. Найбільшою мрією юної винахідниці є реалізація свого проєкту в промислових масштабах.

Більше про винахід школярки із села Довге дивіться у відеосюжеті UA: Закарпаття.


Раніше Mukachevo.net розповідало, що юна винахідниця Тамара, разом з мамою та іншими школярками заснували в рідному селі Довге хаб

Коментарі

ДН
До нижньої марги

То навчися ,чи зовсім імбецил? P.S. імбецил - тупа свиня 13:40.

МШ
Мама шоні майдауна

Я вот дурак навіть розділові знаки не навчилося розставляти.

МШ
Мама шоні майдауна

Ней бавиться дитина ,хоч рахувати навчиться .

1
100

Молодчинка

?
?\_(?)_/?

Щось пiшло не так, в мобiльному додатку як було 1.028л води так i залишилося до кiнця тесту. Всi показники сталi. Могли повiдомити дiвчинку, перезняли б. А як цей пристiй реагуе на перешкоди? Наприклад, встановили ви Borzhava River Water Monitoring на опору моста, а тут прибився мусор, гiлки, чи щось ще бiльших розмiрiв.

Ш
Шоумен

тут, більша заслуга батьків, у такому винаході, але видно, що дівчинка розумна, а батькам великий респект, за те що займаються дитиною. у любому випадку це принесе хороші плоди. молодці!

Читайте також