Школи Берегова теж йдуть на карантин

2
18

Навчальні заклади закривають рівно на тиждень, з 4 лютого.

Про це повідомив у себе на сторінці у Фейсбук міський голова берегова Золтан Бабяк.

За його словами спеціальна комісія на основі даних про відсутність через хворобу школярів (21,5%) та вихованців садочків (35%) вирішила тимчасово призупинити навчальний процес.

"Надалі фахівці також моніторитимуть ситуацію із захворюваністю на ГРВІ й таким чином за потреби будуть вживатися превентивні заходи", - написав Золтан Бабяк.

Нагадаємо, в Ужгороді продовжили карантин поки не стабілізується епідемічна ситуація.

Також, через різке збільшення захворюваності з 28 січня введено карантин у школах Рахівського району, деяких навчальних закладах Воловецького та Іршавського районах.

Раніше Mukachevo.net повідомляло, згідно з даними Закарпатського обласного центру здоров'я, кількість хворих в області на грип перевищила епідемічний поріг.

Коментарі

И
Иван

Дороги читачи..нас травлять як тараканив вирус у повитри ...чому у Европы не ма гриппа ...

А
Анонім

Люди вітаю!!!!! Нас почули з понеділка карантиннн????????????????

Ф
Федя

МОЖЕ

ГМ
Громадянин Мукачева

Не кіпішуйте, Мукачево теж з понеділка на карантині

Я
я

Таке відчуття наче в Іршаві (в місті, а не в районі) всі діти здорові. Ні слуху, ні духу за карантин... А дітей 2 класи зводять в один, бо так мало їх приходить... І знову й знову заражаються один від одного... Вже і в районі ввели у школах карантин, а у Іршаві хто не дає???

МБ
Мамка Богданчика

Мій син вчора захворів! Я вимагаю карантин в Мукачеві, у класі відсутньо 50% учнів!! Яке може бути навчання в таких жахливих умовах!!?

ЖЗ
Жона з Подгоряна

Я трєбую карантін! Моя дітина вчора простудилася! Се ужас, люди добрі!! Та зробіть ви уже тот карантін, чесноє слово!

МС
Марина Стець

Еееей що це таке? Ну скільки можна, треба карантин!!!! Діти масово хворіють, у мене двоє дітей: старший в 7 класі, менша в другому у неї в класі 60% хворі. А карантину НЕМАЄ!!!!!! Максимальний репост

ХЛ
Хміль Людмила

Я згідна з усіма!!!усі онуки вже перехворіли

І
Іван

Дааааамммммм, ну а шо ви хотіли??? Нормальні люди уже прийняли мєри, а нашоє мукачево як усе................... Усі думають лиш за себе, в той час коли у школах холодні батареї і вонь у кабінетах!!! Учора прийшов син з уроків і казав шо із стелі у кабінеті трудового навчання капала вода!!! Показував мені фото!! Це жах!!!! Люди не пускайте дітей

МП
Магдалина Петрівна

Я вимагаю карантину в Мукачеві!!!! Що це за безлад? Діти хворіють, а ви не вживаєте жодних заходів!!! #КАРАТИНМУКАЧЕВО

ОС
Олександра Степанівна

Цілком підтримую всі виражені думки! Це безлад!!! Я влада таке допустила??!!! Учора була в лікарні і бачила як на коридори вивозили ліжка, адже хворих стільки, що деякі змушені лікуватися там!!!!!!! ДЕ ОБІЦЯНІ ЗАХОДИ????????? ЧОМУ НЕ ПОВАЖАЮТЬ ІНТЕРЕСИ МУКАЧІВЦІВ???? Прошу, прийміть до уваги, бо діти у школах масово хворіють...........

А
Анжела

Карантин дітям в Мукачеві !!!?

К
Катерина

А у Мукачеві? Діти хворіють, школи не отоплюються. Просто ЖАХ. А владі все рівно. Надіюсь що вони одумаються і введуть карантин!!!!!!!!!!!! Репост

С
Света

Чому в Мукачеві досі нема карантину?Діти хворі,сидять в куртках!!!!це просто ЖАХ.Адміністрація мукачева прийміть се до уваги!!!

МЗ
Мама з Мукачева

Що за жах!!!! Коли діти Мукачева підуть на карантин. Це просто бєзобразіє. В мене троє дітей, двоє вже кашляють. Куди Андялоші дивиться. Ужааас!!!!!!!?

В
Василь

За тиждень померло від грипу три чоловіка!

В
Василь

А Мукачево коли?

Читайте також