Школи і дитсадки Мукачівщини – досі без опалення. Дітей відправили на канікули

9
57

Як стало відомо Mukachevo.net, від завтра і до понеділка школярі району сидітимуть вдома, оскільки класні приміщення не готові для проведення уроків.

Рішення ухвалено екстрено сьогодні, 18 жовтня. Причина – страшенний холод, і відсутність опалення. При чому мова йде не тільки про школи, а й дитсадки Мукачівщини. Загалом понад 80 закладів.

Водночас, як зауважили працівники Мукачівської РДА, відсутність опалення у школах та дитсадках пов’язано із зривом підготовки до опалювального сезону на рівні всього району – підготовкою мереж, котелень, роботи з газовиками. Усе це мали робити ще влітку.

– Колеги кажуть, що на нарадах у голови РДА неодноразово піднімалося це питання, але пан Гайдай не хотів нічого про це чути. Останні 2 тижні взагалі розмови були лише про фестиваль у Бобовищі. Діти мерзнуть уже тиждень, а керівник району обговорює, як будуть дівчата давити вино у діжках, – розповів один з працівників Мукачівської РДА.

Таким чином, ситуація виглядає як відверта некомпетентність усієї вертикалі Мукачівської РДА на чолі з Сергієм Гайдаєм, який приїхав працювати на Закарпаття і очолив Мукачівщину як креатура Геннадія Москаля.

Слід зауважити, що це вже другий тривожний дзвіночок щодо роботи державних структур області. Нещодавно стало відомо про серйозні проблеми із виплатами зарплат бюджетникам області.

Коментарі

ЯН
Я не робот

до робота Не знаю хто тут писав зранку про 80%, але це був не я.

Р
робот

До 'я не робот' , зрана писавісь 80 % , тепер співаш про більшість , )))))) хе-хе , оприділися чоловіче , авать жоно

НЧ
не чужий

До Я не робот.ТИ У ЯКІЙ ШКОЛІ ВЧИШСЯ?

ЯН
Я не робот

Не знаю звідки бере інформацію робот, але на 9.00 ранку у більшості шкіл району не було тепла. В нашій школі включили опалення о 13.00. Пояснення причини запізнення з включенням не було.

М
Мама

Та ви шо тут таке кажете. Всі школи працювали. Ніяких канікул, прогулів не було. Запитайте вчителів. Фантастика!!!

НЧ
не чужий

Станом на 16.50 год ...20.10.2016р.всі ДНЗ та школи району на 98% були готові до опалювального періоду.Ті 2% які не включені то краще їх не включати,щоб завтра біди не трапилось.За три дні була зроблена робота яку треба було робити за пів року не опалювального періоду...УДІВІТЕЛЬНО...СОВПАДЕНИЕ?

Р
робот

До 555 , відкі така цифра 80 % ?? кіть половина садиків і шкіл на твердому паливі , проблеми лиш у тих кого танцює газовоє по указці звирху , та і то вже почти всі порішали , всі котельні давним давно готові до опалення , газовоє видумовує неіснуючі проблеми

5
555

Роботе, незнаю відки черпаєш інформацію, но стано на 9.00 20 жовтня більше 80 % шкіл та садочків району без тепла ще, можеш проїхатися по району та подивитися, або робот то Гайдай-ДанканичКешеля яким це вигідно писати

Р
робот

Мукачево .нет , чому не кладете в топ новину про те що сьогодні всі діточки Мукачівського району пішли в школу у теплі приміщення ? Та зрозуміло шо то никому не цікаво , пернули в болото обвинили кого пахан приказав і в драча

В
Василь

"До "до" Декілька невірно: НЕ "прокуратура і СБУ ",а бандпосібники з ОЗУ"Селюки у владі",якими суцільно укомплектовані вище зазначені структури в результаті чого сталася підміна ЗМІСТУ при збереженні в незмінному вигляді ФОРМИ. Скажімо,прокурори ЗА ФОРМОЮ є злочинцями ЗА ЗМIСТОМ. Або офіцери ЗА ФОРМОЮ є холуями бандитів ЗА ЗМIСТОМ.

В
Василь

"До КОПИН" Своїм тупим сільським родственнiчкам розповідайте ФОРМАЛЬНІ казки про способи організації компаній і холуїв в кріслах директорів; мукачівці знають,що ваша рагульська влада ПО СУТИ - організація бандитська,терористична,антинародна. Людей цікавить саме ФАКТИЧНИЙ стан речей,а факти - це не заздрість: хто ж з Людей розсудливих заздрить злочинцям?! ..

Д
до

безпрідел у мукачеві кришує прокуратура та сбу їм усе мало наїстися неможуть жлоби прокляті

К
КОПИН

Малярка.то напевно Оксана?Водоканал то ММКП ...Газове то ПАТ...Як у них може бути один директор?Заздрість то погано.Ви цілою сімєю працювали в ММКП МУКАЧІВТЕПЛО.Де воно зараз?До речі і у водоканалі теж попрацювали

Д1
до 123

що означає "ряд технічних заходів", які вариши зробили, а в районі - ні? по сьогоднішній день ті технічні заходи никус не змінилися в районі, але прийшли і включили все таки газ! Для чого треба було випендрюватися від 10-го жовтня по сьогодні? - маєш відповідь? Про фестивалі: завдяки кому ці фестивалі у вариши реалізовуються у життя і відповідно гроші чиї лишаються у вариши? Завдяки лем самим варішчанам? Чи не з району всього приходять і платять дурні гроші штоб ту палатку поставити на Червеному вині та других фестивалях? Самі варішчани стільки того вина-меду виставляють на фестивалі? Што уповіш на се? Правильно - мерія їх затягує у вариш сьими фестивалями і відповідно сі гроші лишаються у її казні. У районі зробили фестиваль, то нараз "бідні сільради"! А кажда сільрада то тіпа малинька мерія, яка так само як і варіська витрачається на штось штоб мати з того більше! А кіть нич не мали лем'ся утратили най учатьсяу варішчан тому гешефту. А як'ся научать кіть нигде не пробували?

М
Малярка

А ко кум Балогы, Копын вiн же деректор водоканалу,газового, все розкралаеться, попробуйте зарееструвати газовий котел ви побачите на якi рахунки iдуть кошти

НЧ
не чужий

На 19 годину .уже в 30 закладах із 80 району сьогодні тепло було включено...Завтра діточки всього району не будуть заручниками політики......Всім буде тепленько.Хтось сьогодні постарався.............Треба було бачити.що то був за кіпиш.Пани чубуться,народ страджає.

1
123

До "до всіх писак, што туй лижуть...". Дуже добре, що по русинський стараєшся писати, але чому лижеш Гайдаю одне місце? "Лем пломби зірваати і тепло буде"-, що за дурниці. Включення котелень передбачає ряд технічних заходів, які в місті зробили, а в районі чомусь ні. Чому? Все треба робити вчасно. В місті фестивалі приносять прибуток, а в районі сільським радам прийшлось "розкошелитись". І це, при практично, повній дотаційності району. Одним словом, "Гайдай - фестиваль" хоче догнати "Москаля-фестиваля".

ДВ
до всіх писак, што туй лижуть...

у статті говорять што зірвали підготовку до опалювального сезону?! Школи і садки вже давно готові були!! Залишилося отим газовщикам пломби із котлів познімати! Ан ні! У них була друга на то думка. І із сього зробили погоду. Туй пишуть, що Гайдай лем'ся піаром журить і фестивальом, а "дітки мерзнуть". Деби ні! А то што у вариши каламутять світом із тою самою профтехосвітою, позашкільною освітою і т.д. всьо нормально. І наробили всякі фестивалі вина, пива, меду, палачінт, то всьо нормально, а у районі в ряди-годи якийсь фестиваль замутили - ВСЬО! Кониць світу! Подавилисьтеся би тим ядом і жовчом што порцкаєте на всіх!

Р
робот

даа , жавтинька газетка жовтинька , по коментам видко ош ко газда

3
345

Жидва добиває Україну, а Москаль, Гайдай та їм подібні - маріонетки. Вбивають найбільш важливі сфери життя - освіту і медицину. Роботу педагогів і медиків перетворили на нікому не потрібну писанину. А стан здоров"я населення та рівень знань і вихованості дітей нікого не турбують. Перевірка прийшла, папери перевірила - все нормально, а як ти там, дитино, в холодній школі, без харчування, без підручників - не цікавить нікого. Біда...

1
123

Такого бездарного голову райдержадміністрації Мукачівщина ще не мала....

5
5555

всюди були случайні люди в районі.....тепер стали ЕГО який голова....така й робота ......но колись лем ся се кончить.....кониць буде печальний!

Я
яяя

вобре ,шо усягде по телеку лашку вишавуть людям на уха...лем обы продержатися у креслах....а Гайдая-крахобора знаю особо...

Д
депутат

В мене запитання а начальник выдылуосвыти у районы що непридылах ???? Організація навчально виховного процесу іі головна функція!!!!!!

ФМ
фозикош марина иванивна

саме главне в сели завидови балога отоплення организував а други мерзнить

Т
тарас

На Берегівщині теж саме. Тракторист їздить по району та піариться нібито щось робить.Але їздить тільки в Косино Бадалово та Астей до своїх.В інши села ні бо боїться поїхати бо нічого не робить тільки гівно мешає.Ні по руськи ні по українські ні по мадярські слово не може вимовити.Повний дебил але Лунченко його держить.Уявіть соби-він ліквидував дорожню службу в районі коли доріг майже нема у районі.Забирають лікарню до Виноградова мрео забрали туди же прокуратуру теж податкову теж туди зараз заберуть пенсійну- туди же пошту до Мукачева.Повністью знищив районну медицину та освіту.Дає на харчування жітям у школі 3 гр. на день.Тільки уявіть собі---аж 3 гр.Довів район до ручки.

Д1
до 1523654

Перший заступник підпорядковується безпосередньо Голові. Тому відмазки що "цар" хороший, а "бояри" погані не канають. Вина безпосередньо Голови який не може організувати роботу, а отже - не компетентний.

1
1523654

Інфраструктура шкіл та садиків та підготовка до зимового періоду належить до компитенції першого заступника Андрія Данканича, бувшого горе бізнесмена, який бізнесмен такий і район

1
1523654

перший заступник Гайдая замість того щоб займатися своїми безпосередніми обовязками ходить по сесіям с/р та розказує казки про те як він піклується про народ - тепер видно про що він піклується

Р
район

яка влада в районі така й робота , докерувалися вже до того що люди в рда без зарплати сидять пару місяців а тепер ще й опалення забули запустити

Л
Лавки

У с.Лавки вже два місяці роблять так званий ремонт. Дяточки вже забули,що таке дитсадок. Такого бардака, як тепер у дошкільному закладі не було за всю історію Лавок починаючи з "Деди".

Г
гусь

Та тот дятел гайдай і в страбичові був піаритися хвалитися шо він уже другий раз прийшов бухати, шкода шо го селяни не зазвідали а шо він для села зробив мудак, а то лиш знавуть ходити бухати та лєнточки різати. Най звіздувуть роботи робити а не шаритися

К
Краш

Завдання голови Адм району організація свята ??? До чого дожились ми з вами люди? Куди йдемо? Його завдання розвиток економії, прибутки від промисловості, інвестиції, позитивний клімат для інвестора, а він займається єрундою. Підкажіть йому , може бідний і незнає, мабудь раніше робив піонер вожатим?

В
Вачиля

Так жахливо дивитися як нація спита, вчителі, інтелігенція , все село спито. А гай дай фестивалі робить за рахунок бідних працівників сільських рад. Нехай виділить з свого бюджету. Бідні люди, валялися хто де по яругах після свята, гай дай це бачив ??? Було йому і це показати.

В
Василь

А навіщо бандитам з ОПГ"Селюки у владі" школи?! - самі вони ніде не навчалися бо тупі,тому після окупації влади миттєво розграбували стратегічні підприємства: рагулі просто ненавидять тих,хто свідомо краще і розумніше їх у всьому. Результат:кваліфіковані кадри фізично знищені і/або доведені рагульськой владою до максимального рівня деградації,в місті для випускників залишилося тільки два "перспективних" напрямки: стати або баригами або гастарбайтерами,а цим - ось тепер все логічно - освіта/освіченість вже і ні до чого: де кріпаки(очима "панів" з ОПГ "Сілюкська влада") згодом можуть застосувати свої знання?- а ніде,терористи-рагулі знищили всi високо інтелектуальні виробництва. Саме від слова "взагалі". Значить,школи теж не потрібні.

НЧ
не чужий

Іще.що не мало важно...Люди будьте обережні в початок опалювального періоду.Це дуже небезпечний період.десь треба передивитись та перевірити опалювальні прилади.За літо може щось "закисло"або відпало.особливо передивіться гофри. що ідуть від котлів до димових каналів.Якщо автоматика відключає прилад,треба находити причину,а не відєднувати запобіжні датчики...Та і стан димових каналів іноді теж треба перевіряти(так для себе.ане для газовиків) А ненароком за літо пташки гніздо звели зверху.або щось туди упало...ДАЙ ВАМ БОГ ДОВГОГО.ЗДОРОВОГО ЖИТТЯ.

НЧ
не чужий

я 1968 р.н.Кілько ся пстало?А ви про лікарства...Це не геноцид?

НЧ
не чужий

Кілько тої зими?

Д
До19.29.

Читать умеешь?

М
марія

треба всім переписуватися в город, туй більше порядку і перспектив, лікарства хворим задарь дають, а в районі один місяць дадуть, а потом чотири кажуть що не є грошей. Як так може бути, куди ті гроші діває начальство, наверно май бідноє і жадноє як в Мукачеві. Бардак.

1
1234

А в н.давидкові туп Україна сплатила за влиті інвестиції біля 3 млн грн на розвиток села які добре освоїли той же маскаль-гайдай-голова села та най вам ремонтують садики та дороги

НЧ
не чужий

Чи є тут хтось із читачів чиї діточки ходять до ДНЗ(садочку) села Н.Давидково?Вікна групи де граються діточки межують з котельнею...Ви розумієте.що це таке?

НЧ
не чужий

Не можно зрозуміти...В кожній оселі тепло.а їх понад 30 000 в районі ,всюди порядок всі встигли підготуватись.а там де діточки це всьго 80 закладів літа було мало,привести все до ладу.Хто за це буде відповідати?Зроблять винуватими директорів закладів...Але вони не всесильні.

П
правда

Початкова ланка у гімназії уже з обіта гріється!!!!!!!!

З
Знаючий

Підготовка закладів району до опалювального сезону повністю входить в сферу діяльності заступника Андрія Данканича.він за це має відповісти,а за Бобовище на жаба не давить никого.не старих і не теперішніх ЕЦопердунів

7
7

початкова ланка мукачівської гімназії тоже без опалання куди жалітися

8
888

Такий піарменеджер як Самохвалов -Гайдай доведе район до ручки,що школи почнуть,з лікарнями закривати.Браво східноукраїнському совку, підходи до справ просто чудові,іваліди знову пролетіли з лікарством,дітей у садик відвести не мош,бо дубак,страшний, багато шкіл уже все підготували,а дозволи ніби з газовиками не погодили,плювати що йде гриб,що соплі у дітей до колін.........................У нас фестиваль Бобуська пянка,та зробіть оби люди ІСНУВАЛИ тай жріть обосьтеся позаливали........

Б
Батькові

Училища до Москаля. Хватить що звалив зарплати на училища на город. Хай передають училища на баланс города тоді возмущаються

Б
Батько

В училище 15. що на вул.Токаря теж нема отопления..На 4. поверсi ромська школа.

В
Вчителька

У Мукачеві слава Богу топлять нормально. Питання нема

НЧ
не чужий

Місяць тому у всіх закладах ДНЗ та ЗОШ була перевірка готовності стану котелень до опалювального періоду,де було вказано на всі недоліки.Часу було 30 днів...не встигли?Треба дітей пана Гайдая відвести у ті заклади де до тепер не має тепла...Хтось дістав би по шапці.

А
А

А муз школа?

М
Мукачівка

Так то лише району чи і Мукачева також?

В
Верховинець

Садки і школи на балансі РДА чи районної/міської ради?

Т
таня

нехай іде звідки прийшов

З
Закарпатець

Москалю будь добрий пакуй манатки бери з собов сього Гайдая і п..дуйте вже нафіг з Закарпаття. На Київ вать у Румунію хотькуда

П
петро

Якоє дофраса опалення??? Та він ще уд самогонки, на бобовищанському фестивалі, не одойшов нормально! Його ще держить та йому тепло!

Читайте також