Школи Ужгорода переходять на дистанційне навчання, але на 2 дні

17
5

Відповідне рішення прийняли 9 лютого на засіданні міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуації в Ужгородській міській раді.

В Ужгородській міськраді зазначають, що через суттєве погіршення погоди у четвер та п’ятницю, 11-12 лютого, школи Ужгорода переходять на дистанційне навчання.

Зазначимо, на Закарпатті оголошено штормове попередження — очікуються сильні зливи, можливі підтоплення.

Нагадаємо, через погіршення ситуації із захворюваністю на Covid-19 школи Рахівщини перевели на дистанційне навчання, а садочки закрили на карантин.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Л
Лоці

Тобто сьогодні зранку +2 в обід -3, а у ввечері -5. То є біда... Питання: ми що в Австралії живимо? Бо -3 то всьо стало і люди в паніці? В прошлих роках до коронавіруса діти ходили в школу навіть при температурі -8, а в селах, високогірних селах йшли в школу при -17 і більше. Так і кажіть що вчителі вирішили розслабитися взяти собі 4 дня вихідних)

.
.......

Не через воду, а сильну ожеледь та снігопади!

М
Мукачівець

Не рівняй пильний хутір Унгвар з Мукачевом , в якому хоч і роздерибанювалися кошти але дамби і якась інфраструктура , все-таки влаштована. Діти ж мають бути готовими до всього. Життя таке . Пиячити поночі можуть ? Дискотеки в нічних клубах під кайфом буває ? А ти ...вода ! Прийщла - піде . Переживуть твої діти , як і всі інші .

.
......

Ау!!! Мукачівська влада!!!! Діти ногами ходять а не їздять на машині, може і Ви побережете їх ???!!!!!!

О
Орел

І правильно

Читайте також