Шквал емоцій третього дня "Березневих котів"

10
0

Якщо Ви не були сьогодні на тій частині «Березневих котів», що проходила в театрі ляльок, - вітаємо, Ви пропустили найемоційнішу частину триденного фестивалю.

Тут не було фалічності символів, голих торсів. Розмов про оргії, статевий акт чи еротичного фото на стінах. Але та енергетика еротичності таланту, що вирувала на сцені, - переповнювала, збуджувала, надихала. 

Потрясла пластична імпровізація «Я – тебе» від київської пари, пристрасть від якої била ключем. На сцені вони танцювали, билися, сміялися і плакали. 

Вир емоцій не згладили, а тільки підсилили поет Валентин Кузан та людина – оркестр Дмитро Павлов з їх літературно – музичним проектом «02:00». Кузан читав власні твори, а Павлов йому акомпонував. Для окремих текстів музику хлопці писали разом. 

Після цього емоційного надриву глядача добили гурт «Куку-Шанель». «Я приклав чимало зусиль, щоб привезти сюди цю групу», - розповів Мукачево.net Валентин Кузан. І нагадав, що Марію Кудрявцеву ми пам’ятаємо по гурту «Сонцекльош». З нею закарпатських котів підкорювали тендітно-інтелігентні барабани – Андрій Войтюк (Львів) та глибоко-щирий контрабас – Вадим Губенко (Суми). І якщо вокалістка гурту імені доброго вина із ностальгічно-знайомим присмаком (чим насправді є «Куку-Шанель») співала на біс: «Я найбільша твоя помилка», то вашою найбільшою помилкою, шановні закарпатці, було не прийти на заключний день фестивалю «Березневі коти». 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також