Шкирта похвалився активністю на засіданні депутатської комісії, де його насправді не було

11
2

Депутата Закарпатської обласної ради спіймали на брехні його ж колеги, які були присутні на засіданні постійної депутатської комісії з питань праці, зайнятості та соціального захисту населення.

У своєму пості в Facebook Іван Шкирта починає: "Сьогодні разом із колегами під час планового засідання постійної депутатської комісії з питань праці, зайнятості та соціального захисту населення, обговорили питання щодо використання коштів для надання допомоги малозабезпеченим по програмі "Турбота" під головуванням Михайла Софілканича".

І що цікаво, у коментарі до цього ж повідомлення особисто Михайло Софілканич зазначив, що власне Івана Шкирти на засіданні комісії не було.

Водночас, це не завадило Івану Шкирті опублікувати 6 абзаців розповідей з самопіаром про свою участь депутата облради в засіданні цієї комісії, важливості ухвалених рішень і так далі.

Можливо Іван Шкирта все ж був на засіданні комісії, але у шапці-невидимці? Пригадується, як інший закарпатський політик Валерій Лунченко свого часу освоїв здібність до телепортації: проводячи робочі зустрічі на Закарпатті як губернатор, він водночас голосував у парламенті як народний депутат, водночас суміщаючи посади, що заборонено законодавством.

Mukachevo.net

Коментарі

ДМ
дід Михайло

"...На цім тижни оказалосі, жи наш Блади Пастор у штирнайцітім році нашої ери, показав Хутіну єйці по тіліфону. То сталосі тодий, коли той си позволив напряму дзенькнути до Санька і бурнути. Правда свєта, я вам кажу ! І типерка, після такої новини, Джамала опєрдолить москалів і виграє Евробачик - 2016. Як мене то тішит, би ви знали ! Та-да-дам...та-дам !!! Соболєєв, той шо Сирожа, приніс до Гріховної Ради якусь пОкривку від банєка з діров посередині, подививси на всіх, як Шевченко з Чернечої Гори, і повів без..." Яків Кутовий http://viche-boruslava.org.ua/index.php/blohy/blogger/listings/yakiv-kutovyi - пропоную!

В
Верховинець

шкірта Іванко є пустим дуполизом і пуцером - холуєм губернатора Гени Крокоділа і ун за нашу Міжгірщину нигда не думав і николи ничого не робив для народу

Читайте також