Шляхом Порошенка: у Зеленського хочуть створити "паралельну" партію - джерела

14
0

Зараз спільно з групою «Реи?тинг» проводиться низка досліджень, і вже після і?хніх результатів буде більш детальне обговорення ідеі?.

Про це йдеться у статті шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіноі?. Наразі по цьому питанню немає жодної конкретики.

"На початку лютого 2021-го на Банковіи? кажуть: «Слугу» ніхто не відміняв, ніхто від них не відмовляється, але реи?тинг падає і для успішноі? діяльності в подальшому нам потрібні дві паралельні колони», - свідчить один з авторів ідеі?. Поки і?і? кодова назва - «Нова партія Банковоі?». Кодова, оскільки конкретики немає. «На виборах Володі ми чітко розуміли, що є наша сильна сторона, якии? запит суспільства; розуміли, що центристська ніша вільна і т.д. Зараз ситуація змінилася: потрібно дуже уважно вивчити обставини; визначитися, на яку частину електорального пирога ми можемо претендувати і тільки тоді запускати роботу», - продовжує співрозмовник", - пише Соня Кошкіна.

До того ж, зазначає шеф-редактор, треба визначитися із фінансуванням.

"Чи базуватися на ідеологіі? "співдружності сильних регіонів", чи афіліювати політсилу безпосередньо з Президентом, чи притягати "старі кадри" - все це треба буде розв'язати. Як і те, на які, власне, гроші все це запускати (ясно ж, що не на своі?)", - зазначається у матеріалі.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також