Шмигаль просить АМКУ та СБУ розібратися з причинами "газових" протестів

7
15

Прем'єр не виключає, що акції відбуваються не лише через підвищення ціни на газ, а й "з метою політичних маніпуляцій".

Видання Lb.ua зазначає, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль на звернувся до Антимонопольного комітету та Служби безпеки України з проханням розібратися з причинами протестних акцій, які проходять в Україні через підвищення тарифів на газ.

"Прем'єр сказав, що він попросив розібратися Антимонопольний комітет і СБУ в ситуації з протестами", - розповів виданню співрозмовник.

За його словами, Шмигаль не виключив, що протести відбуваються не тільки через підвищення ціни на газ і тарифів на його розподіл, а й "з метою політичних маніпуляцій".

Нагадаємо, 11 січня на Закарпатті пройшли масові протести проти зростання тарифів на газ та електроенергію.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Х
Хм

Цю істоту СБУ мусить прижучити за співробітництво з підривними структурами - МВФ, соросятинською мафією і т.п.

E
Ede

Что здесь не понятного: Путин цены поднял - Путин и митингует!

Ц
Цірк

Цей мигаль тупо служить свому босу голодному ахматке ,включивши дурку і лякаючи народ СБУ-це похідна в 1937р.,АЛЕ ЗАРАЗ 2021р.

Д*
До ***

А чому б і не звинуватити в сепаратизмі? У всіх бідах України вже звинувачують протестуючих і невдоволених ситуацією, і кажуть, що то все проплачено. А диванні коментатори називають майданутими людей, які виходять щось відстоювати. Тому так і живемо, бо немає єдності у людей.

*
***

И сепаратизмом можно обвинять протестующих?

Ю
Юрій

Дурноверхе теля! Який ти до біса прем*єр коли своїми тупими мізками не можеш допетрити що люди більше НЕ МОЖУТЬ платити за такими грабіжницькими тарифами. Ой хлопці дограєтесь.

Д0
до 00:01

На жаль, шлях на три літери доступний тільки для русинської алкашні і кацапедлів.

В
ВЛЕНТИНА

ЗА КОГО ЭТО ПРАВИТЕЛЬСТВО НАС СЧИТАЮТ=ОНИ МЕЧТАЮТ ЧТО КАКИЕ БЫ ОНИ ТАРИФЫ НЕ СДЕЛАЛИ БЫДЛО БУДИТ ПЛАТИТЬ =У НИХ И В МЫСЛЯХ НЕТ ЧТО НАРОД ПО ДОБРОЙ ВОЛЕ МОЖЕТ ВЫЙТИ НА ПРОТЕСТ=ПУСТЬ ЕЩЕ СБУ НАЧНЕТ КОШМАРИТЬ ПРОТЕСТУЮЩИХ=ГАНЬБА

Д2
До 22:58

Він не може піти на три літери, бо там ти сидиш-горницьоголове майдауня

2
22:28

Ну ти Менджуле тупоголовий - тебе шлють на три літери , а ти знову сюди преш з вилупленою пудкопченою мордякою. Генетично хворий РУСУН .

М
Мукачево

І Зе все знає , і Шмигаль (кореш Ахметова) теж . Вдають , що не розуміють, як така ціна і чи потянуть біомаса з бидлом тарифи . А тупі пенсіонери попруться платити . Це ще та , залякана фейками і історією з релігіями, маса людей. Генетично хвора нація.

В
Виборець

Шваль немита.

Л
Лоці

У 2019 ЗЕ на фітнесі казав що тарифи будуть знижені ще відео є у інтернеті та в ютубі теж. І що? Ви дальше вірите клоуну? Подивіться свій онлайн кабінет яка ціна була за нас у ппошлому році! Додайте ще доставку газу і вийде що тепер газ 9.81+1.60= 11.41грн за куб це якщо ви використали 300куб за місяць! Досих пір зустріяаю зепоклонників які вірять

БК
Бррр к ?

Они все клоуны.

?
?

Вони там всі дебіли, чи через одного?

Читайте також