Шмигаль: Уряд встановив граничну ціну на газ - 6,99 грн

14
16

Правда діятиме вона чи то до кінця карантину, чи до кінця опалювального сезону.

Як написав у своєму Телеграм-каналі прем'єр-мінстр Денис Шмигаль, вище, ніж 6,99 грн за куб постачальники газу не зможуть піднімати ціну. Це рішення дасть змогу знизити ціну на газ для українців в середньому на 30%.

"Підкреслю, що встановлена Урядом ціна є нижчою на 1,5 грн за куб від тієї, яка була у 2018-2019 роках. У зимові місяці тих років платіжки в середньому становили 2,5-3 тисячі гривень. Або 75% від тодішньої мінімальної зарплати. Встановлена нами ціна (6,99 грн/куб) означає, що за такого ж споживання середня платіжка буде приблизно на 500 грн меншою. І становитиме приблизно 40% від мінімальної зарплати", - йдеться у повідомленні.

Раніше Mukachevo.net писало, 14 січня під Закарпатську ОДА люди вийшли на протест проти підвищення тарифів.

Коментарі

О
О

Такой газ как сейчас в последние дни,выйдет нам и в 30 грн.+поломка недешевых котлов,калорийность резко упала-попроверяйте дома,а себестоимость укр.добычи 35 дол.за 1000 это с зарплатами,амортизацией,инвест.составляющей,рентой,НО они вбили в тариф "капитализацию" на эту 1000 в 130 дол и т.д.-жесть всех в яму,лечить от звездной болезни,яНыка быстро вылечили и безсмертных я еще не видел...,

А
Автономія

Автономію Закарпаттью!!! І Будемо ми Брати за Транзит-Електроенерии -Газу-За Транзит Укропів до гейропи, і Так далі!!! Закарпттья багате!!! Це мала Швейцарія!!! Для Чого Нам Кормити Київ??? Скажіть??? В Киеві Людей не має Там Всі Хворі на Голову!!!

Д1
До 19:38

Ти ще не здох , муд@ку ?

П
Простий

Итак буде 10 гр а то и 11 после марта

Н
Ниймет

І Майдан нікому не треба всі гріються дома

Q
Qwerty

Ниже прошлогодней?)) Декабрь 2019-6,30 грн/куб Январь 2020-5,87 Февраль 2020-5,005 Калькулятор им бы подарить и очки, чтоб тарифы увидели

.
...

Всі місцеві фріки тут зібралися - і "генетично хворий" Менджул (він же Україна, РУСИН, Справедливий, Водило, Фахівець), і петушок по кличці Батерфляй (він же Ю), і диванний сепараст Ромаріо (він же Берегівчанин, Пушкін Олександр, Підкарпатський русин). Ще тільки Алкашоні Майдауна до повного комплекту не вистачає.

Б
Бачі

Літом продавали парадічки по 5грн кіло, а типирь бариги по 60грн!!! Кавуни боли по 6грн кіло, а типирь по 100грн. А щи ті бабки поназбірувуть гриби задарь у лісі, а продавуть по 100грн кіло - мавуть задарь роздавати! А ми сяті зубажілі бубачки майчЕсний нАрід православний жиєме так, бо то всьо виноваті гамериканці, гейропейці, мацкалі, олігархи й інопрешеленці, а не тому шо пострадянський тупорилий люмпен.

Р
Россія

Нет в стране правительства. Есть "ручной" премьер и есть группы депутатов на подсосе. Генетически больная страна. Нет в стране будущего. Одно и то же.

Б
Берегівчанин

Русинському краю нічого робити в цій олігархічній мафіозно-кримінальній недодержаві: сепаратна інтеграція до складу європейської спільноти.

7
777

У Фірташа все рівно буде 10 грн кубик

З
Злодієм

Рентабельна ціна народного газу до 2500 грн, якого вистачає нам на відсотків 90, плюс літом закачали якоби європейського газу по 3500 грн за тис. Кубів. Звідки ціна в 7 000 грн ???? За віртуальну ціну в 2 грн за куб за доставку то ще один геноцид націі. Черговий розвод лохів, терпім далі

У
Україна

Немає в країні Уряду . Є "ручний" прем'єр і є групи депутатів на підсосах. Генетично хвора країна. Немає в країні майбутнього . Одне й те саме .

Q
Q

Спасибо зеленский что слышишь народ.

*
***

И еще не считая доставку 2,20

*
***

Летом продавали по2,90. Зимой цену - на тот же самый газ- подняли на 230%, то есть около 10,грн. Из-за протестов опустили цену до 6,60, и так получается на 130% дороже, чем летом! И это называется ПОДЕШЕЛЕНИЕ?

Читайте також