Шовдарь, рулька і бограч: у Мукачеві стартував фестиваль "Огинь і мнясо" (ФОТО)

16
9

Гастрономічний фест "Огинь і мнясо" відбувається у Мукачеві вже вдруге.

У мукачівському Парку Перемоги сьогодні стартував міський фестиваль “Огинь і мнясо”, який проходитиме з 29 квітня по 2 травня. 

Головна концепція гастрономічного фестивалю - страви на вогні. Гості свята зможуть поласувати стравами національної угорської кухні, закарпатськими делікатесами, жареною рибою з овочами та традиційним шашликом.

Не дивлячись на дощову погоду, до Парку Перемоги з'їхалось багато відвідувачів фестивалю.   

Сьогодні у програмі фестивалю “Огинь і мнясо": урочисте відкриття, естрадна програма - закарпатський реп, інтерактивний гастрономічний майстер-клас від шеф-кухаря. 

Як проходив фестиваль минулого року, можна подивитися тут. 

Коментарі

В
Відвідувач

Ганьба! Ганьба нашим рестораторам. Шановні!Для кого ви робите цю їжу, якість нульова, обслуговування взагалі нема, шашлик з відходів якихось,за бограч взагалі некажу, то лиш так його назвали, Туристи взахваті від нашої кухні. Респект артистам і фаер шоу ---Молодці

Н
няньо

кіко вже можна пити? круглосуточно жруть вже - карнавальна нація..

Я
я

витя правый...

М
Мукачівець

што за мнясо ? уткіть сьте взяли сякоє слово ????

Р
Роман

То пани... вирішили постричи наші гаманці. А орендатор парку тепер буде каждий тиждень там пянки проводити. Треба хоч на комусь заробити. ОГИНЬ МНЯСО. ФЕСТИВВЛЬ ВИНА. ФЕСТИВАЛЬ МЕДУ. і бігато іншого.. цікаво скільки в бюджет надійшло..

Ф
Фатів

Дуже файно всьо лем уже дуже дорого . Шашлик по 40 грн за 100грам . Се черезчур , кіло мяса 80грн . Файний празник лем не для нас а для зальотних .

СЦ
Слина цяпкать

Най ся чилядь гостить.............Болобы за шо ,гроши фігу є.............А там бо треба заз 500 гривенникю на челянника профукати,обо ся нормально згостити .А на паранноє гощиння і пюдрога мало.......

/
///

Бограч кстаті в яку ціну?

/
///

Погода підвела

Читайте також