Шовковський став повноправним головним тренером ФК "Динамо"

5
0

Після чотирьох поспіль перемог киян у чемпіонаті України, "Динамо" призначило Олександра Шовковського постійним головним тренером.

Як повідомляє "Суспільне Спорт", "Динамо" призначило Олександра Шовковського головним тренером команди на постійній основі. Про це клуб оголосив на сторінках у соціальних мережах.

Колишній голкіпер національної збірної очолював команду в чотирьох останніх матчах після звільнення посади Мірчею Луческу. "Динамо" здобуло максимально можливі 12 очок у чемпіонаті із загальним рахунком 10:2 та вийшло на п'яте місце в УПЛ.

Шовковський вперше в кар'єрі працюватиме головним тренером основної команди. Досі він входив до тренерського штабу Луческу, зокрема заміняв румуна на посаді на час його лікування у квітні-червні 2023 року.

"Ми зібралися з командою, завітав президент [клубу Ігор Суркіс]. Він сказав декілька слів, я з хлопцями переговорив. У принципі, нічого такого не відбулося. Я подякував хлопцям за той час, що я з ними працюю як виконувач обов'язків головного тренера", — розповів Шовковський на пресконференції після гри з "Оболонню" (2:0).

"Закцентував увагу на тих моментах, які допомогли нам в останніх чотирьох матчах здобути перемоги: ті бажання, розуміння, ставлення до тренувального процесу, до себе, та мотивація, з якою вони виходять".

Перший офіційний матч Шовковського в статусі повноцінного головного тренера "Динамо" проводитиме вже після зимової паузи в УПЛ. Наприкінці лютого кияни поновлюватимуть чемпіонат виїзним матчем з "Металістом 1925".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також