Шойгу не відводить російські війська від українського кордону - ДПСУ

22
3

Таку інформацію оприлюднили у Державній прикордонній службі України.

"Зараз рано коментувати ситуацію, оскільки її варто ретельно відстежити, адже відведення військ - це справа не однієї години. Проте станом на другу половину дня понеділка ми спостерігали поблизу кордону російські літаки, вертольоти, іншу військову техніку", - зазначили в ДПСУ.

Як інформує Інтерфакс-Україна, Сергій Шойгу в розмові з міністром оборони США Чаком Хейгелем заявив про повернення російських військ у місця їхньої дислокації.

"Як тільки українська влада заявила про відсутність намірів використовувати регулярні військові частини проти беззбройного населення, російські підрозділи було повернено в місця їх постійної дислокації", - повідомиляють в Міноборони Росії.

Коментарі

В
вуйко

я дуже сильно поважав Шойгу-керівника МНС,а шойгу-брехача керівника МО зневажаю

Н
Натуся

Вони на своiй територii.Що хочуть то роблять

1
111

"Це не випадково, що є деякі люди, яких ідентифікували і у Криму і в Грузії і які зараз знаходяться у східній Україні ", сказав Керрі. "Це образа для будь-якої розвідки, не кажучи вже про наші уявлення того, як ми повинні себе поводити у ХХІ столітті. Це бандитизм, це шахрайське державництво ("rogue state-ism"). Це найгірша поведінка", - зазначив він. "У мене було шість розмов з Лавровим у минулі тижні. Остання була просто гротескова, це була інша планета, це був просто жах. Ніхто в світі, крім нього, не може краще пояснити вам, що червоне це синє, а чорне - це біле... Ось з чим ми маємо справу", - додав держсекретар США.

Читайте також