Штаб АТО: З Дебальцевого вже виведено понад 90% українських бійців

14
5

За словами речника штабу АТО Анатолія Стельмаха, для бійців створено "коридор", який захищає українська артилерія.

"Закінчується вихід із Дебальцевого на нові рубежі. З міста та його околиць організовано вийшло понад 90% особового складу", - заявив він.

"Планова передислокація українських воїнів демонструє вчергове, що ніякого оточення не було. А частини і підрозділи (ЗСУ) займають нові, вигідніші позиції для оборони держави", - додав Стельмах.

"Хоча інтенсивність обстрілів на цьому напрямку суттєво зменшилася, все ж поодинокі випадки вогневого контакту наших військових з бойовиками протягом доби фіксуються", - сказав він.

Коментарі

Я
Я

ПАРАШЕНКО Скот вонячий брехло човколадное заробивись на войнi матiрьбысьсубi!!!!

NY
New York Times

http://www.nytimes.com/2015/02/19/world/europe/ukraine-conflict-debaltseve.html 18 февраля, 2015 22:21 New York Times о Дебальцево: раненых и убитых оставляли на снегу, многие солдаты выбирались пешком

Д
Дааа

А нашо виводити там котла нема

T
te

brown dogs going over your land . What you are waiting Ukraine ?

З
Закарпатец

Залишився в живих той хто здався або втік за раніше наприклад---->Командир 128-ї бригади Сергій Шаптало - він кинув бригаду напризволяще, домовившись з військом ЛНР і ДНР про вихід штабу бригади без зброї і його пропустили, сам же залишив закордонний загін і змився - а йому ще ГЕРОЯ УКРАЇНИ!? УКРАЇНА ЗОВСІМ З ГЛУЗДУ З'ЇХАЛА. ОЛІГАРХИ В УРЯДІ ПРАВИЙ СЕКТОР В СУДІ ПОВІЇ НА ТЕЛЕБАЧЕННІ НЕГІДНИКИ,БОЯГУЗИ І ЗРАДНИКИ В АРМІЇ І В СИЛОВИХ СТРУКТУРАХ А НАРОД УКРАЇНИ ДЕ???

Читайте також