Штраф мільйон гривень та конфіскація: В Україну з Румунії хотіли завести BMW 2020 року (ФОТО)

5
15

Співробітниками Координаційно-моніторингової митниці здійснена перевірка законності ввезення з Румунії на митну територію України легкового автомобіля марки «BMW», модель «540d XDRIVE», 2020 року виготовлення, який був у використанні.

Під час перевірки документів митного оформлення у митників виникли сумніви щодо дійсної вартості автомобілів. З цією метою був направлений запит до митних органів Румунії. За результатами опрацювання відповіді, митним органом встановлено розбіжності щодо відправника, одержувача та неправдиві відомості, необхідні для визначення його митної вартості.

Вартість заявленого громадянином України автомобіля, який здійснював перевезення і декларування та подавав до митного оформлення товаросупровідні документи, становила 27 500 євро. Згідно відповіді митних органів країни відправлення встановлено, що фактично даний транспортний засіб придбано за значно більшу суму - 32 500 євро.

На підставі отриманої інформації та проведеної митницею перевірки стосовно громадянина України - перевізника, складено протокол про порушення митних правил за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України на загальну суму 1,05 млн. грн. Санкція вказаної статті передбачає накладення штрафу у розмірі ста відсотків вартості товару та його конфіскація.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

В
Волиняка

Всі машини так їдуть,корупція на вищому рівні на границях,хлопцю нЕ повезло,показово оформили,перевірка була... А мито ця держава хай скаже,з якого такі ціни на розмитнення???машина вартістю 7000 євро,маєш заплатити 3500 розмитнення,на певно на кращі пенсії і зарплати,для суддів і прокурорів...

N
Nelu

Дебилы митники і дебильні закони і штрафи Українські.

М
Мірча

Так си з кожним стане хто обирати ме диржаву

М
Миха

Буна зіва

М
Мукачівець

Лох педальний тот перевоз! Занизив ціну такої машини на 5 штук... Зекономив би 1200 на розмитненні.... Мєлочний лошара! Як у пісні: Жадность фраера сгубила... ))))

Ч
Человек

Государство привыкло засовывать руку в корман своих граждан. И это считается законным. Если кто то купил себе машину, за свои кровные , с которых уже были взяты налоги. То в чем может быть его вина? Только в ненасытности власти.

В
Вуйко

Ти іванвасильовичу xyйлаку дoлбoйoбe жебрачий. Кіть чоловік і може заплатити, то не значить же має дати ся нaєбaти злодіям.

7
777

не хер бути хитрожопим

ІВ
Іван Васильович

Закон не мож обходити, бо інакше то не закон. так што не нийте ніщеброди. Не можете зарлатити податок - возіться на Москвичови - там ся продавав за 500 баксу..А не на БМВ ))...

1
1234

Зазвичай кожна машина яка завозиться в Україну їде з меншою оціночною вартістю, і більшість все нормано проходить! І правильно роблять що занижають ціну, у нас машини дорожчі як в европі!!! Жаль перевізника....неповезло...

Н
НКВД

Ну і шо робити , коли людина не спроможна заплатити таку суму і машина куди ? Хто поцупить машину і скільки отримає держава за цю машину ? Якщо щось і отримає ?

НК
Ні корупції і казнокрадству

То не для федіва везли ?

Е
Емм

І так биток привіз собі, вже мош боло через Одессу битого америкоса заказати

П
Про

До дибiла нижнього ,а тобi много раз пiднiмали пенсiю коли платили правильно ч,тебе просто Жаба давить воняку

ІВ
Іван Васильович

Давно пора. Хитрожопі громадяни хотять напарити державу а пак кричать чого малі пенсії та зарплати.. Другим хитрожопим - приклад

Читайте також