Штрафи за "євробляхи" відтермінували на 3 місяці

12
21

Відповідний закон підтримали 236 народних депутатів.

Верховна Рада ухвалила закон, яким відтермінувала запровадження штрафів за перевищення терміну перебування в Україні транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

Даним рішенням депутати відклали штрафи за нерозмитнення автівок на "єврономерах" на 3 місяці — до 24-го серпня.

За ухвалення законопроекту "Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв'язку з ухваленням Закону України "Про електронні довірчі послуги" (№8371), в якому міститься відповідна поправка, проголосували 236 народних депутатів.

— Таким чином 24 серпня набуде чинності закон, який накладатиме штраф за порушення митного режиму, в якому перебувають авто на іноземній реєстрації, — додала Ніна Южаніна.

Нагадаємо, що 24 травня мав завершитися пільговий період для митного оформлення автомобілів на "єврономерах", після якого власників автомобілів на іноземній реєстрації хотіли почати штрафувати.

Однак, вчора голова комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна заговорила про пільги тим, хто не зміг розмитнити "євробляхи".

Зазначимо, станом на 13 квітня після закінчення 50% пільгового періоду на Закарпатті розмитнили 101 "євробляху.

Коментарі

Г
Голесо

Продлили "стрижку"))))Зато уже який раз закон про мову приняли...вітаю Вас закарпатські козаки)))мажте мову на хліб... А шо Рем-чик уже Южаніна не подружка?!))Зе хоче деклараціі для простих людей ввести,(чиновник отстрілялися уже)так-шо кидай курити,будуть народ розмитнювати))с першого вроді"ток"у двічі дорожає...(маєш лампош?!))))Комуністи не для Вас союз розвалили,а для себе і дітей)))

А
абориген

Не платіть сій воровській банді,видите нияк не хочуть лишати корито,Вован,до стінки сю шайку,помилки не буде!

ЯР
яка різниця

діло не в Зе і не порохах.....як вони це уявляли штрафувати людей на 7.000$ ????

ГЗ
гаврило з очіреді на КПП

я не розтаможовав і не збиравуся через три місяці назад пуд ВР і так всю жисть

КЙ
кочало йовжі йовжійович

Южанина ищи штось лопоче ош не продовжат пільговий період. Кому тот період нужен, кить за 15 гуднього фольца требало боло у пільги заплатити повер 2 штук баксу, а ун у світі тулько не кощовав. Уткі у чилянника такоє лаве?

ДВ
до всих

лохи,та лем вам евробляхи очи колють?а тоти машини,котри у вашив дебдержави не проходять техосмотр,бо його в природи ние,та нормально???

М
Мешканець

Та ті гроші які давалиби за розтаможку купили більш прилічне авто

М
Мукачево

Може зеленський зробить ту розтаможку доступною . Жилательно так як в европі 200 еуро на любу машину

Е
Евробляхи

Зробіть страховку на евробляхи люба украінська страховка страхує і навіть оплачує. Знаю з власного досвіду.

М
Месний

До бачі Підтримую тя на 101%

Б
Бачі

Но та пак я вам, лохи, казав шо зе прийде порядок наведе - ко рлзтаможив - тот лох, а ко ніт - уважаємьій челавек.

ДМ
до мукачівець

У 2018 році в Україні сталось понад 150 тисяч ДТП, про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. 9 з 150 тисяч ДТП - це 6 вiдсоткiв. 6% ДТП на "єврономерах" i 94% на укрономерах, обвитих вишиванкою.

Ц
Центровський

За Мерс є-шка 2002 го року, який купив за 1500 євро, за розтаможку маю заплатити 3000. Х*й їм коня будулая а не три штуки))

2
21,09

Препогана не точна копія...

М
мукачівець

За прошедший год в Украине произошло 9 тысяч ДТП с участием автомобилей на иностранной регистрации. Об этом сообщила начальник департамента информационного обеспечения, анализа и методологии страхования МТСБУ Елена Машаро, передает Интерфакс-Украина. "Наибольшее количество ДТП с участием иностранных ТС на территории Украины совершили водители автомобилей с польской, литовской и болгарской регистрациями", – говорится в сообщении. Почти в 700 случаях иностранные авто не имело страхового обеспечения, выплаты потерпевшим, имевших действующие полисы обязательного страхования, были осуществлены за счет средств централизованного Фонда защиты потерпевших МТСБУ. Общая сумма таких выплат составила более 20 млн грн. После выплат по данному фонду Бюро ведет работу по взысканию сумм возмещения из виновников ДТП в порядке регресса.

1
19,53

А такого ги ти видав напичатали на 3 D принтері.Погана КОПІЯ...

ДТ
до тупого петра

для того,оби твоїй вонячій гуканській шлюсі котра тя родила,було чим заплатити пенсію

Р
Рем

На цій території ніколи не буде держави: тут закони міняються щодня під ситуацію. Амінь.

Є
Єробояхер

Для мукачево нет : август це серпень , а не липень !!

П
Петро

А нахера я розтаможував?

В
Владимир

Так два или три месяца???

Читайте також