Шуфрич-молодший каже, що їм не знайшлося нейтрального поля для матчу з Севастополем

18
2

Саме так молодий віце-президент ужгородської Говерли пояснив журналістам Футбол.уа рішення не їхати на заключний матч Прем'єр-ліги до Криму.

- Ми звернулися до Прем’єр-ліги, футбольного клубу Севастополь і цілком аргументовано висловили свою думку: що ми готові доставити нашу команду в будь-яке місто, і провести матч на будь-якому нейтральному полі, на якому нині можна грати. В тому числі, ми готові були зробити це авіатранспортом, тому відразу ж зауважу, що непотрібно прив’язувати до цієї ситуації фінансове питання. Все ж таки, треба розуміти, що дістатися з Ужгорода до Севастополя – нині надскладне завдання, і навряд чи можна говорити про повну безпеку такого пересування.

На уточнення журналіста, що луганська Зоря змогла спокійно дістатися до Севастополя і зіграти матч, Олександр Шуфрич парирував фактом, що гра Севастополя проти Металіста відбулася в Києві.

- Рішення прийняте. Я не хотів би вдаватися в кулуарні питання. Можливості провести матч на нейтральному полі ми не знайшли, - наголосив віце-президент Говерли, підкресливши, що переговори щодо нейтрального поля все ж велися й відмова їхати до Криму не пов'язана з фінансовими проблемами клубу.

Коментарі

Л
Лоци

ага, щяс! він ще твоїх і моїх внуків єбати буде.

Ш
Шоні

Інтересно, чи малому шуфричови прийшла повістка. Най би йшов мало із пушков бігати, а не фотбал йому у голові.

Читайте також