Шуфрич та Гайдош - у топ-списку кнопкодавів Верховної ради

9
10

Обоє народні депутати-регіонали з Закарпаття фігурують у рейтингу видання Тиждень, який складено за даними руху Чесно та повідомлень у ЗМІ.

При чому, з 208 депутатів фракції Партії регіонів щонайменше 91 був помічений кнопкодавстві

Голосували за інших або віддали свої картки для голосування іншим також 7 депутатів фракції КПУ, 6 – ВО "Батьківщина" та 2-є – позафракційних.

Про вправність кінцівок Нестора Шуфрича, який прикривав сором газетою, ми вже якось писали: Нестор Шуфрич кнопкодавить під газетою (ФОТОФАКТ)

Не відстають від народних депутатів і колеги з Партії регіонів в Закарпатській обласній раді. Дехто з них, як то племінник голови Закарпатської ОДА Віктор Ледіда, голосує відразу за трьох: Закарпатські кнопкодави: регіонали показали майстер-клас гри на фортепіано (ФОТО, ВІДЕО)

Коментарі

ТТ
Так, так!

Дуже цікаве перше фото, а саме яким пальцем голосує. Короче чувак всіх...

?
???

Шуфрич, Гайдош, Ланьо(Блюк) і інша нечисть, яка зрадила своїх земляків!Ганьба і сором!

П
пенсіонер

Короче гавнюки закарпатські.Смерть зрадникам!!!

О
Ольга

А толку шо ми пишемо, от якби кожному кнопкодаву, незалежно від партійності відрубали палець, яким голосують, не думаю що далі б давили... інакше не навчиш, то навіть не дебіли, дебіл і то після третього разу зрозуміє шо можна а що ні, а це даже і людьми не можна назвати.

Й
йовжико

вони не Кнопкодави а вони ЗРАДНИКИ !!!

)
)))

А до чого тут взагалі Балогу приплітати... ой заздрите Ви йому хлопці, і боси ваші ригіональні заздрять:) А коменти ваще тупі ваші, як і ви тоже

ТБ
Тупим ботам

Хлопці не зорвіть свої проплачені гиртанки

К
Катрін

Балоги взагалі не голосують, вони - роблять ці фотографії! )

Г
гість

Ну звісно регіоналів як завжди об*и*ають,бо тільки пан Балога в нас працює так як треба, якби ще йому гроші його накрадені Росія повернула, то він би зрадів.

)
)()()(

Балоги відсутні в рейтингу їм нема за кого голосувати. ) Вони там лишилися двоє)

Читайте також