Шуфрич відмовився продати "Говерлу" німецьким інвесторам

9
5

Віце-президент “Говерли” Олександр Шуфрич повідомив про ситуацію, в якій клуб із Ужгорода міг стати викупленим німецьким інвесторам.

“Пропозиція продажу дійсно була, її можна було розглядати, але нас категорично не влаштовувала умова, що клуб у такому разі переїхав би до Львова. На такий крок наші інвестори піти не могли. Не будемо забувати, що “Говерла” представляє Ужгород, весь регіон, так має бути і далі, тому не можна в одну мить перекреслити всю історію “Говерли”, — розповів О.Шуфрич.

Варто відзначити, О.Шуфрич наголосив на тому що “Говерла” виконує умови Меморандуму, щодо виплат заборгованостей, хоча і робить це із затримками, повідомляє УНН з посиланням на Matchday.

Нагадаємо, що “Говерла” з 10 очками після 16 турів УПЛ посідає передостаннє 13 місце у чемпіонаті, випереджаючи лише “Металург”.

Коментарі

В
вася

так нехай Баблога раскошелітца на ФК Мукачево, виведе команду в професіонали та й матимете команду в мукачеві

Й
ЙОУШКО

Я вже декілька раз писав що" Говерла" має бути у Мукачеві, ТОМУ ЩО ДО Мукачева вболівальники доїдуть із всього Закарпаття!

Ф
Фізер

Переідьте у Муачево або у Берегово! Хоть куда лем не Ужгород! ті воняки на футбол не ходять!

Б
болельщик

а зачем в Ужгороде клуб из высшей лиги? ужгородцы туда почти не ходят. одни мукачевцы и болеют за говерлу.

R
Romari0

"...клуб у такому разі переїхав би до Львова." Галіма отмазка. Оприлюднити відеозапис переговорів можете? Правда як завжди інша, не своя, але й не чужа.

Читайте також