Шуфрич йде 7-им у списку одіозного Опозиційного блоку

10
6

Це політичне утворення об'єднало у собі усі рештки Партії регіонів, медведчуківського Українського вибору та представників української олігархії, яка була на коні за часів режиму Януковича.

Очолює список екс-міністр енергетики Юрій Бойко. Уродженець Ужгорода скандальний Нестор Шуфрич - на 7-ому місці, і це вище, ніж Вадим Новинський та Сергій Льовочкін, які йдуть відповідно 11-им та 12-им.

Мабуть, дається в знаки наближеність Шуфрича до кума Путіна Віктора Медведчука.

Окрім них, компанію скандальному Шуфричу в списку проросійського Опозиційного блоку склали не менш одіозні Королевська, Бахтєєва, Добкін та інші.

Водночас, варто зауважити, що згідно з соціологічними опитуванням від Київського міжнародного інституту соціології та Фонду "Демініціативи", проведеного 12-21 вересня, умовна Партія регіонів набирає аж 0,9 % при похибці не більше 2,2%.

Мукачево.Net

Коментарі

І
Ідіотам

ПРОРОЧЕСТВО МОЛЬФАРА Как-то раз племя глубоко сознательных гоблинов пришло к пещере одного мудрого Мольфара. Был этот Мольфар не только мудрым, но и образованным. Он, единственный из всех жителей Майдании, читал тайную книгу заклинаний под названием «Соглашение с ЕС». – Що нам іще корисне зробити для нашої рідної Майданії? – спросили пришедшие. – А як там економіка? – спросил Мольфар. – Впала! – последовал бодрый ответ. – А гривня? – І гривня впала. – А рівень життя? – Так впав, що ніхто не знає, де він – Тоді залишається одне: бережіть москалів. – Що?! – закричали глубоко сознательные создания, – може, нам ще Путіна берегти?! – А за Путіна моліться. – Мольфар был спокоен и, хотя гости уже взяли в руки палки и рвали зубами землю, он закончил невозмутимо: – Бо, як не буде ворогів, усім стане ясно, що економіка, гривня і рівень життя попадали не через москалів, Путіна та Митний союз, а тому що ви – свідомі гобліни. Ян. Таксюр.

К
Кодлу

Шабаш кожен день проходить в Києві, а ти того даже не розумієш.Але з кожним "пакращенням", коли відчуєш це на гаманці, в тебе буде пробуджуватися мозок.Ворог в України не зовнішній, український ворог сидить у владних кріслах.

В
Верховинець

Нам ганьба,што такий урод наш земляк,

ШЖ
Шуфричь жие з Багіньов

ун не пропаде,просто ромітуют яйця по різним корзинам,а народ держат за лоху.

С
сум

Одне добре- вони показали ще раз хто є ХУ...От тепер їх усіх зібрати і сспалити як відьмаків адже це- діти сатани!!!!

К
кодло

Це такий собі шабаш від сатани!

Читайте також